Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Gurni: Jen špatně zaostřená černá, tím bych si hlavu nelámal.

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

...a 14 odstínů šedé

Uživatel úrovně 0

Černá a bílá.

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Humor miluje barvy, Lischai... jen barvy a úsměv jsou matérií světa!

--Cti hodná matka Kultu Barvínkova.

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

BC: Tím stavíš ironii někam jinam než je, méně inteligentnější populace ironii nepochopí ani v přímém rozhovoru ... podobně se to má i u slova psaného ... někdy

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Lischai: Proto jsem vynašel následující tagy <ironie>Salmar má vždycky pravdu</ironie>
<sarkasmus>Jasně, něco jako autorství jmen přece neexistuje</sarkasmus>

Uživatel úrovně 0

Hoď kamenem, kdo si myslíš, že Lišaj kecá.

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Zelená hvězdička a smysl pro humor se nevylučují.

Salmar: Ironie je ošklivá věc, protože jí z psaného textu nejde vycítit. Takže příště s touto zbraní s rozvahou. *úsměv*

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Stejně jsem to pochopil, tak jak jsem to pochopil. No, a hodně stejně jako LG a ostatní.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

jj, redaktor...chraň nás pánbů

Uživatel úrovně 0

Cože, Salmar je redaktor?

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

No jo, vždyť Salmar je vlastně redaktor.

Ikonka uživatele Tinwen

Uživatel úrovně 0

LA: to by to už nebyl Salmar...:)

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Stejně to Salmar mohl napsat lépe, a třeba ho normálně upozornit, že by měl psát i název stolu, případně i to, že by si občas mohl vypnout Caps lock.
"Vtip" s jménem stolu, je už stejně trapnej.

Uživatel úrovně 0

Ah, it's english humor.

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

LG: Jako mistr apointních vtipů musím říci, že tenhle ušel ^_^

Uživatel úrovně 0

LG: Jestli je to špatně, tak v tom aspoň nejsi sám, já to pochopila přesně takhle..;-)

Ikonka uživatele LG

Uživatel úrovně 0

Můj osmý smysl mi říká, že Salmar narážel na to, že Dwarwen neuvedl název stolu, a tak by si dotyčný (na kterého si Salmar zahrál) mohl myslet, že se stůl jmenuje "ID 1950/5".

Je to takový vtípek pro experty :) A nebo se taky zle mýlím a někdo mě tu krásně setře.. mno, uvidíme co nám k tomu poví Salmí :)

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Salmar: Název stolu: Meče. Téma stolu: meče. Nástěnka je o mečích, poměrně přínosné přízpěvky uvnitř stolu taky... Co je na tom jménu hloupé?

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

To je hloupé jméno stolu.