Korhul má docela pravdu...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Název stolu Naulli by byl k tomu, aby se tu blbě nekydalo o tom, že ho někdo nenapsal. To je přece jasné, ne? :-)
Jste Alcatorovatější než Alcator...
K čemu by byl název stolu Naulli? termolex velmi hezky uvedl, že má-li někdo zájem hrát DrD v novém světě, nechť zavítá k onomu stolu. Opravdu si nemyslím, že by těch pár písmenek mělo tak zásadní vliv na chuť čtenáře jít k tomu stolu. Naproti tomu ten výsměch, který jste tu předvedli, ...
Dracona: Ono to je podle mě spíše naopak. Název by měl být na prvním místě a je hloupé, když v reklamě chybí. ID je příjemným doplňkem.
Termolex: ...za předpokladu, že ID je pro někoho tak lákavé, že se na ten popis podívá.
#13528 zdravi #5609 uvedl jsem ID pro lepsi orientaci, primo nazev stolu sem neuvedl, ale s popisu pred ID je snad kazdemu jasne o cem stul je :D
Já jen říkala, že podle ID se stůl lépe hledá, ale název by se uvádět měl. Taky se podle toho řídím.
S pozdravem 12666
#4459: není to ofenzívá proti #12666 ale síš ukázka že to není ideální a navíc to naráží i na #13528(termolex) s jeho příspěvkem kde píše pouze ID a mnoho dalších...
9975: Ty to tak neděláš?
Ještě pranýřovat byste ji za to mohli... :-(
žejo #9975, myslím si že #1 i #4459 by taky souhlasily s příspěvkem 2699, a já #5609 taky souhlasím...
To bychom se za chvilku mohli oslovovat svými ID, místo jména.
Dracona: jenže podle názvu především zjistí jestli k tomu stolu vůbec chce...
Gurni:
Díky ID se stůl najde mnohem snadněji. Ale název by měl být též uveden
Nevím, co je to za blbej trend, nebo zlozvyk, psát pouze ID stolů. Není náhodou název stolu to první, co by se měl uživatel dozvědět?
Nazdárek lidičky. Chtěli bychom rozjet nový svět a nová dobrodružství pro vaše postavy u stolu 1975, tak se přijďte mrknout a kdyby vás to zaujalo, tak neváhejte a skuste se k nám připojit
Dracona: Ten stůl vypadá velmi zajímavě...jen tak dál... :)
Zdravím všechny, kteří si užívají Vánoce, i já mám pro vás malý dárek. Všichni jste srdečně zváni k novému stolu Vypravěč příběhů - ID 1974
Jedná se o příběhy, které dotváří sami čtenáři, na základě svého hlasování v anketách. Už to běží a tvoří se první příběh. Začíná se tvorbou hrdiny, tak jen přijďte a rozhodněte o něčím osudu...
Hou Hou Hou .... užite si vianoce....
všechno vám k vánocům přeju