Dyt ja vim, jsem tu novej né
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Teda děcka, vy tu budete řešit Melův obojek a spinkajícího Saladina, neštěkne ani pes (sorry, Mele) a sotva přijde nějaký nováček pozdravit, tak ho málem sežerete (fuj je to, Mele!).
Sheil: I tebe.
Ema má mámu. Máma mele maso. My máme stůl. Ó, my se máme.
A máme taky stůl tapeta, an jehož ID si nevzpomínám a nehodlám to hledat. A několik chatovacích stolů a podobné vymoženosti.
Sheil: Fórum slouží ke sdělování veřejných věcí a ne k tapetování. Pokud by jsi to udělal ještě párkrát, tak počítám, že na sebe reputace nenechá dlouho čekat. Je fakt, že jsi nováček, ale předtím, než začneš něco dělat, měl by jsi si přečíst Dračí manuál.
Sheil: To si snad ani nezasloužíme... Jak to tu bude krásné (nepřehledné), když nás bude do fóra každý nováček chodit pozdravit... skoro se až těším.
Zdravím
Takže, Cohen měl před dvěma dny narozeniny a dneska má svátek, gratulace a ovace prosím do pošty, dárky na notoricky známou adresu(pozor, od minula je tu jedna vyjímka - dary, jejichž cena bude převyšovat 5000 kč, bude lépe předat osobně.)
Kokršpaněl
Ha ty zrádče odhalil jsi mne... ,ale co na spinkíní není nic špatného... ono jít spinkat asi v pul sedme..... po noci hraní se Salem.... neni žádná zbabělost....
prokletý Dilvish: Protože mne zajímá jeho názor....pak by jsem se mohl zeptat Lyrie a porovnat je...třeba budou odlišné. Ale je to vlastně jedno, na tom nesejde :o)
anarion: Proč se nezeptáš přímo jí, když tě to tolik zajímá?
Kokršpaněl: Někdo by řekl že by ti to mohlo lichotit.... :o)
No, jakýpak má k tomu důvod?
Kokr: Na takovýhle posty máš právo v intervalu mezi 3. až 6. hodinou ranní a ne v 10:30 ... :)
Mel: Takhle nějak vypadá sentimentalita.
Lyrie má divné choutky? Jak to myslíš? *zvědavě*
Korhul: Hezká ikonka, kreslil sis ji sám???
S úctou Rotrigo.
Chohen: To si ani nezaslouží odpověď :-)
Stejně rozhádaní jako vždycky :-)
Takže vás srdečně zvu Ke stolu Vypravěč příběhů, kde se píše příběh podle rozhodnutí čtenářů v anketách, přijďte a posuďte sami o čem stůl je
ID: 1974
Ctibor má vždycky pravdu.