Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Všem děkuji za hlasování v anketě u stolu Řecká Mytologie a ostatním co nehlasovaly, přeji tuto chybu napravit... :)

voča plíživí

Veselé vánoce a šťastný nový rok a ať do něj uděláte hodně velký krok

Přeje

Oči Plíživé

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Tak jsem vyhlásil novou anketu na mém stole, netýkající se jen znalých řecké mytologie....moc by mne zajímaly odpovědi, tak pište na stůl s id: 1949....moc děkuji...anarion

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Fenqel: Tobě taky... :)

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Veselé Vánoce pro všechny!

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Almad: Gratuluji, však tento server je skvost a klenot, který se jen tak nevidí...

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Upgrade vybavení serveru

Doupě jede zkušebně pod novým serverem na adrese http://www.dracidoupe.cz:880/

Pokud můžete, používejte prosím dočasně doupě na této adrese (resp. portu) a hlaště všechny nalezené chyby ke stolu Bug&Wish.

Díky za spolupráci ,)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Čísla dne

Za poslední rok server navštívilo přes 100.000 unikátních návštěvníků, kteří si prohlédli téměř 25 milionu stránek a stáhli 425GB. Tendence všech těchto ukazatelů je stále stoupající ,)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Tojo, tu si Ježura dobře naplánoval ,)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Mohli jsme Vás nechat zaspamovat fórum těmito přáními k Vánocům. Ale my jsme si řeknli: Ne!
Místo toho Vás pošlem do p... ehm, do Putyky k mému Stolu o ničem (nejrychlejší cesta zřejmě přes mé statistiky; ID 1432).
Když prostor pro blbý kecy, tak pro všechny!

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Gurni: Hele, nenecháme to na zítra?

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Veselé Vánoce přeji všem.

nároódil se kristuspán
vésélmé sé.
Z růže kvíték výkvét nám
rádůjméesé

Uživatel úrovně 0

Snorch: proč až v červnu, já bych je vyhlásil tak v únoru, to by mohlo stačit.

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Ptal jsem se já. Doporučili mi Sony Vegas 6 myslím, ale tak nějak to zapadlo.. Folcwine říkal, že mi ho pošle, ale teď je kapku pryč..

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Omlouvám se, vím, že před nedávnem se tu někdo na to ptal a že mu bylo odpovězeno.

Nevíte někdo, prosím, o nějakém programu na úpravu videosekvencí, aby se v něm dal sestříhat a "složit" film?

Uživatel úrovně 0

Měl bych žádost do budoucna. Vyhlaš prázdniny (letní) už v červnu. To se stejně už nějak neučí. Díky šéfe.

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Prázdniny
Počínaje zítřkem vyhlašuji prázdniny, které končí v 6:00 02.01.2007. Během prázdnin bude vše fungovat tak jak má, jen my tvorové rozliční nemusíme. Tedy pište si žádosti, podávejte stížnosti, ale nechtějte po redakci, aby to řešila okamžitě.

A užijte si slunovrat.

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

Prajem každému sviatky také aké si zaslúži, istotne budú oveľa krajšie od tých mojich. :o)

Uživatel úrovně 0

Kurňa Dracono řekni to na rovinu.
Už trochu zoufalí Shardack.

Ps.Nebo mi to alespoň pošli do pošty