Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

A co třeba praktická smyčka.Když už má svátek,tak to může být celkem rychlé a bezbolestné(i když,někdo na šibenici vydržel půl hodiny).Navíc nezasviníme chudinkám rybičkám vodu.

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

No tak z něj postavíme most...

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Nechte těch narážek, copak nevíte, že Zdenál má na pravé noze srostlé prsty? A co musel vytrpět ve škole...neříkali mu jen kachna, ale i potápka, a NĚKDY I BUKAČ!

Uživatel úrovně 0

hmm... mam lepsi metodu. Zdenale, umis plavat?

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Gurni: Já vydám za několik kachen... až na sádlo teda.

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

na oslavu svátku? Tak někoho, kdo má svátek. Zdenál měl svátek včera, tak Zdenála. Zjistíme jestli váží stejně jako kachna, jestli jo, tak je za dřeva a můžem ho upálit.

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Upálíme nějaké uživatele jako oslavu zimního Conového svátku? Prosím, prosím, prosím... Upálíme někohooo! *nadšeně skáče kolem*

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

...z temnej kobky počuť monotónne zariekanie...

Prago-Con... Prago-Con... Prago-Con...
*Glg!*

(Quicci usilovne pracuje na tom, aby ho do Conu posadlo čo najviac démonov...)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Neříkej, že už máš sbalenou dýmku, Keddie :-) Takovej úchyl snad nejsi ani ty.

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

Almad: Ještě větší magoři než já?! :)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

upírek: Všichni se připravují na PragoCon ;)

Uživatel úrovně 0

Na serveru nuda, nikde se nic neděje... tak si zapnu chat a tam... nuda, nidko krom mě tam není :( smolař...

Ikonka uživatele zerafel

Uživatel úrovně 5

Folcwine:

No to je výborné! Jen tak dál. Aspoň je šance, že se na PC shledáme o nějaký ten stupeň vyšší :o)
Budeš chtít k mé postavě i nějakou povídku, která by ilustrovala její charakter a mou představu o ní? Neboj, žádné složité metafory nepoužiju, bude čistě věcná s malilinkatou filosofickou myšlenkou :o)

Uživatel úrovně 0

Prosím, podívejte se do MS na můj příspěvek ČaE - Poezie - Milostné básně, hodně by mě to potěšilo.

Ikonka uživatele Andros

Uživatel úrovně 0

Yurie: vitaj, snáď sa ti tu bude páčiť :-)

Uživatel úrovně 0

A..ahojko..som tu nova(A)

Uživatel úrovně 0

vylucuju vodku. vodka neni Walker, tudiz tam logicky nepatri.

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

U našeho oblíbeného stolu je probírán náš (ne)ctěný bulvárista

Fergus

, je třeba mu vrátit vše co o vás napsal ;).

Sledujte OCHK - ID stolu: 1629

Uživatel úrovně 0

Zdenál: Johnyho Walkera. Jeden Walker stačí. A křížek ve čtverečku uhlopříčně nebo horizontálno-vertikálně?

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Vyloučil bych Johnyho Wolkera. To je totiž to jediný, co se mi nehnusí:-)), ale jak udělat do čtverečku křížek...to fakt nevím. Mimochodem, nemám žádnou tabuli ze které bych opsal datum.