Babar: nevím, nevím...ale tohle navypadá na vtip...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Tak tohle je hodně dobrý...
Jsem členem neziskové organizace Sdružení dětí, mládeže a dospělých T.O. Lvíčata. Oddíl již 15 let pořádá letní tábory na pozemku MS Besednice v okrese Český Krumlov. Postupně jsme vybudovali zázemí pro táborovou činnost.
Bohužel, dne 18.1. 2007 nám silný vítr poškodil všechny námi postavené stavby pro provoz táborů. Stavby byly vybudovány se svolením majitele pozemku, ale pozemek nám nepatří, proto nebylo možné stavby pojistit. Stejně jako minulé roky připravujeme tábory, ale máme jen 5 měsíců na opravu a vybudování nových staveb. Jako nezisková organizace nemáme dostatek financí na nákup materiálu, nebo např. postavení nových WC. Předběžný odhad škod je 200.000,- Kč. státní instituce poskytují peníze na opravu staveb, ale pouze těch, které jsou určeny k trvalému bydlení. Tímto bych Vás chtěl požádat o finanční příspěvek v libovolné výši, který bude použit pro účely obnovy táborové základny. Pokud se rozhodnete pomoci, poukažte částku na číslo účtu 170019329/0800, VS 18012007.
Za poskytnutou pomoc děkujeme.
Zvu všechny, kteří mají rádi zlo, temná místa, postavy, třeba i filmy, ke stolu Abyss (2009). Je to nový stůl, který se zabývá diskuzemi o zle, zlých postavách, temných místech, činech... a to jak v rámci drd, tak mimo něj (spekulace skutečného světa, filmy, hudba, dějiny,...)
Tak přijďte.
to opravdu nevim možná někde v železářství nebo někde v květinářství... to je spusta možností
Shánímé s Melegantem korkové špunty (ne na víno, ale na flakonky). Nevíte někdo náhodou, kde by se daly sehnat i v menším množství? (cca stovka)?
www.drakovajeskyne.estranky.cz
Prosím podívejte se, neuškodí Vám to.
Kedý: Pokud se nemýlím, prakticky to mělo vyjít na stejno.
Hm, napadají mě i zajímavější a příjemnější rituály, ale vzhledem k tomu, že se nedostavím, nemá smysl o nich ani snít :-P
Ano, jsem taky pro upálení! Koneckonců, na PragoConu bude jistě zima, tak se aspoň ohřejeme, zájemci si můžou přinést párečky firmy Kolík a.s.p.
A nenuťte mě reagovat, nebo mě zase Někdo (s velkým N a malým d) vážně stáhne z kůže... nebo dokonce reputačě utýrá.
Ne v čolka ale v mloka. To je rozdíl.
abysme to nezamluvili, tak Zdenal me promenil v colka. upalte ho!!!
Saladin: Jen rozsoubojován ;-), to by mohlo být dobré.
Korhul: Ale asi by to stálo za velkou anketu, ne?
Kedrigern: Pokud to bude až terciérně, tak klidně... A jestli oběti každý rok nebo ne, asi mi to může být jedno, jak vidím :-)
Alcator: Jednu malou cestovní preventivně vždy ;-). Zato jsem se rozhodl, že asi přijdu jako nějáký fantasy negativní člověk... rozuměj žádné dobré šaty.
A budeme pokládat oběti každý rok (con)?
Korhul: Ne? Ale sníst tě mohu, ne? :)
Syrové? No, fuj, barbaři, kdo viděl dneska "Pod pokličkou", tak bez tymiánu ani rana...
P.S.: Čtete-li toto fórum a jste rodič syna/dcery, který je registrován na tomto serveru, vězte, že toto je pouze černý humor, rozhodně tu to není primárně ani sekundárně o kanibalismu.
To záleží na tom, jak moc Lischaiovi chutná lidské srdce.
pD: ...za trest?...já myslel, že za odměnu.
Měla by to být rituální oběť, která uspokojí entitu, které bude podána, i dav, který se na Con přijel bavit.
Navrhuji stažení z kůže - zaživa samozřejmě, vypálení očí, otevření hrudního koše a na závěr obřadné vyříznutí srdce, které potom Lišaj zatrest sní, protože vyvolal tuto debatu...