Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Barbar Cohen: nebylo, to se mluvilo o nové verzi :)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Nebylo to tu už párkrát?

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Ooo, jak vtipné.

Chuck Norris

Dávám tomuto serveru rok, maximálně dva.

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

Nicméně na té stránce mají další imho mnohem víc cool věci. Vždy jsem chtěl například mít plechovou termosku na kafe s obrázkem kofeinu.

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

LA: no pokud tě někdo předtím bodl do toho druhého pak dozajista ne.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Pokuď tě někdo bodne do oka, tak nevidíš nic. ;)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Zdenál: Zato budeš vždy připraven ke hře! To je přece skvělý, ne?

I když já bych taky radši vzal kus drátu a vlastní kocku zabalil do toho.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Heslo každého dračákisty - vždy připraven.

http://www.thinkgeek.com/apparel/jewelry/7ae3/

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

No dyk je to přece jasný...červená...č jako admin.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Alcator je admin? Já si to hned myslel, když má tu červenou hvězdu :)

Uživatel úrovně 0

Stůl Mausoleum... pokud máte rádi amatérské povídky, přijďte si číst k novému stolu... denně nová a nová pokračování, zajímavého příběhu. Stůl:

Mausoleum

ID:

1991

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Alcator: Admin ne, ale uživatel vidí, že se významě podílel na chodu serveru

Uživatel úrovně 0

Alký: jak koukám na ikonku, tak zelenou hvězdu pořád ještě máš :)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Faktem ovšem je, že stejný level u Almada a u mě vede u některých lidí stále k domnění, že jsem admin :-(

Uživatel úrovně 0

Salmar: když ti někdo vrazí něco do oka, tak se nediv, že vidíš spoustu červené... ale to už jsme jinde..

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Zdenál: Víš, že máš asi dost zkreslené představy? Takové to, když vidíš červenou pastelku místo modré a ještě rozmazaně - když ti ji někdo vráží do oka.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Redaktoři jsou svázáni staráním se o server, jeho chod, schvalování příspěvků apod. Samozřejmě toto červení dělat nemusí, tím nemyslím Almada, to je trošku něco jiného, myslím tím červené obecně a jinak těma výhodama jsem myslel levelové výhody, viz. Dračí manuál...

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Redaktoři mají nějaké velké výhody? :-)

Ikonka uživatele Mgr. Holger

Uživatel úrovně 8

To jsem netušil, že Almad nemá tolik práce...