FlaviusV - ačkoli skončil deshi-ův tribunát, jeho vláda nad runami trvá.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Kdo je momentálně Vládce Run? Zjistil jsem, že jedna runa mi možná byla bez mého vědomí znehodnocena a nevím proč a nevím jak a jsem z toho takový zmatený, protože si vlastně nejsem ani pořádně jistý, jestli jsem ji opravdu udělil i v tomto paralelním vesmíru...
Pokud jsem tě správně pochopil, sháníš soubor pravidel pro dračák. Tak, určitě se sehnat dá, zkus inzerci tady na serveru nebo nějaké oficiální stránky. Třeba ten zmiňovaný Altar. Jestli jsi z Ostravy, můžu ti doporučit i pár knihkupectví, jinak už mě nic nenapadá...
Big king: http://obchod.altar.cz/
Hoj všichni,nevite jestli se daji sehnat pravidla na DrD (myslim vsechny ty dily v jednom)diky
Stůl Řecká Mytologie a Antická Filosofie
ID stolu: 1949
Právě se nám tam objevila velmi zajímavá anketní otázka a protože zatím nikdo moc nehlasoval, co takhle kdyby jste se tam koukli? Třeba vás to zaujme...
anarion
Do třetice všeho dobrého napíšu sem: Pokud by se našel někdo, kdo je přihlášený, ale nejede na Pragocon, nechť mi prosím napíše do pošty. Riskuju neúčast a sháním nějakého zachránce.
opakovaný odkaz bol presunutý do hlbín Putyky, kde si istotne nájde svojho adresáta...
Venku se proháněl vítr, rychle měnil směr a vydával kvílivé zvuky. Zlobil se. Na obloze nebyl jediný mrak, který by mohl rozfoukat a hrát si s jeho zbykty. U západní brány stála postava v kápi a zadumaně si prohlížela to, co z ní zbylo. Zavřela oči a soustředila se...
... dračí stín prolétl nad Městem. Hlídky z nepochopitelného důvodu před chvílí upadly do neklidného spánku. Drak několikrát zakroužil nad střechami domů a poté se snesl před západní bránu. Lehce zaklonil hlavu a z jeho tlamy vytryskl proud zlatého ohně. Brára se v mžiku zkroutila a roztavila. Drak odlétl na západ, v očích podivné světlo...
Tak takhle to tedy bylo. Daleko na západě musel být vidět dračí oheň. Znamení bylo dáno. Nyní je konec neodvratný...
M y víme, že Terátor zase kecá, neboj. ;)
Já Terátora k ničemu nenutila, to je sprostá lež...
Na stránkách mensy už je program PC a do jeho počátku zbývá asi 45,25 hodiny.
Snorch: To je pravda já mám jen jeden vítisk dechu draka a to ten co jsme dostal k pravidlům... :D
...ha vždycky jsem si chtěl zkusit tu reklamu na stůl ve fóru...
Takže pokud má někdo zájem dále řešit sloučení pevnosti a Dechu draka, diskuze na toto téma probíhala u stolu
Ať žije Pevnost ID:1240
tak se tam když tak vyjádřete.Sloučení dechu draka s pevností je zajímavé, i když se o tyto tisky vysloveně nezajímám. Tedy jsem rád, když se mi to dostane do rukou, ale že bych za to platil?
A trocha reklamy už tu dlouho nebyla, první díl rozhlasového pořadu o RPG je ke stažení ,)
http://draci-studna.rpgplanet.cz/2007/01/30/draci-studna-01 -uvod-slouceni-dechu-draka-a-pevnosti/
//fórum opět promazáno...
Prosím o promazání fóra na debatu "Smazaný uživatel".
Mel byl smazán právě proto, že se pořád musel "řešit" a tak bral čas, který se dal věnovat něčemu užitečnému a tyhle debaty jsou jenom pokračováním.
Registrované uživatele prosím o přesun na patřičná místa, Meleganta/Kokršpaněla/Kdo/Si/Má/Pamatovat/Všechno na e-mail.
Děkuji.
Všechny zdrví Lai .)
( byl jsem k tomu donucen .) )
//fórum opět promazáno...