Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Korhul, Flaviusv: Ale mne zajímá co se změní pro srver, ne pro mne osobně....

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Změňme skiny na růžovo...

Upírek: nikdo není hezčí než Dexter

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

anarion: Pro můj praktický každodenní život skutečně žádné následky nezanechává nebo si jich nejsem vědom.

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

anarion: a proč by měla? Tribun je tu proto, aby řešil "bordel". Pokud jej neděláš, tak na tom nezáleží, ne? Myslíš, že se kvůli tomu změní všechny skiny na růžové?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Korhul: Jistě je i možnost mne takto odbýt, ale mne zajímalo co se změní...Neříkej že deshiho odstoupení z funkce je čistě nezajímavá věc, která za sebou nenechá žádné následky...

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

anarion: To znamená, že když budeš dál psát příspěvky a nerušeně pokračovat v diskusích, které vedeš, tak nepoznáš rozdíl :-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Fenqel: Přesně tak, i mne to zajímá a údajně deshi odstoupil z funkce tribuna...co to znamená do budoucna?

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Já tam byl a vím jen čtyři vítěze. :)

Uživatel úrovně 0

Qucci: úplně jako v naší skupince :) akorát že já jsem mnohem hezčí než tamten PJ ;)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Quicci: To je žůžo! :-)

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

zabavte sa:
http://www.youtube.com/watch?v=EKapnlWH8fw&NR

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Těším se, až se objeví, kdo vyhrál OHyZDy... My, co jsme tam nebyli, o tom zatím nemáme páru...

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Já bych chtěl poděkovat všem, kteří nějak ve zdraví přežili mou na poslední chvíli oznámenou neúčast.

Ikonka uživatele sanife

Uživatel úrovně 3

ahoj.. chtěla bych poděkovat všem co byli na PGC a účastnili se mojí oslavy za její zpříjemnění..byla to dosud moje nejlepší oslava... Sargold, Terátor: prosím ty nejhorší fotky neuveřejňujte..hlavně ten tanec na stole ;) mohli by ste mi tím pokazit zdejší dobrou pověst :D

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

Mú: Vydž, dozvíš se. Jako ostatně všichni.

Uživatel úrovně 0

Mgr. Holger: To je na tom to nejzáhadnější... že by si již Almad vystačil sám?

Ikonka uživatele Mgr. Holger

Uživatel úrovně 8

Pro hloubavé podotýkám, že pod pojmem Tribun se skrývá označení Ten-který-zastupuje-Almada.

Ikonka uživatele Deeph

Uživatel úrovně 0

Dodatečně bych chtěl všem přítomným na Pragoconu poděkovat za milou atmosféru při předávání OHyZD :-)

Děkuji...

Uživatel úrovně 0

že by byl Almad i novým Tribunem? Jinak gratuluju k zelené hvězdičce, sekne ti Almade ;)

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

A proto vlastní stůl "ADMIN - Vládce run" Almad? :o