Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Flavius: Jakože nejen teoreticky, ale i prakticky - viz http://www.lupa.cz/clanky/internetove-radio-vs-osa-nerovny-boj/

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Almad: až tak? A za co konkrétně? Že tě chrání, aby si to náhodou někdo nestáhl a pak to neprodával? :)

Ikonka uživatele Gandalv

Uživatel úrovně 0

Almad: osa je nevětší legální mafie v ČR. Složíš si vlstní hudbu, koupíš si vlastní vysílací prostředky, sám si postavíš barák a stejně musíš platit...chápu tvé důvody....

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Flavius: To nijak nesouvisí - i tak bych musel zaplatit poplatky OSA.

Uživatel úrovně 0

Almad: tak něco nazpívej a pusť to do smyčky, ne? :)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Flavius: OK, rádio je možná zlý název - lepší je rádiový pořad

Non-stop rádio by samozřejmě bylo lepší, ale s tím se musíš zatím spokojit jen na last.fm :) Vysílání internetového rádia má totiž jeden závažný problém, který se jmenuje OSA...

Uživatel úrovně 0

anarion: Já také přesně nevím, a proto si domýšlím...to co se mi zjevuje v mé mysli a fantazii je hrůza. Také se bojím neskutečného.

Uživatel úrovně 0

Lischai: jo, když se koukám na tvůj sexy kabátek, tak souhlasím :) (ty jsi ten desátý, že? :))

Almad: aha, to nebude jako stále běžící rádio, to tam bude jenom Bouchi?

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Flavius: Jak jsem psal v prvním postu na studně i u stolu v Putyce, první díl je hotov, ale čeká na autorizaci rozhovoru od rozhovorovaného Bouchi, což bude hádám zítra - pak to hned postnu.

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

9/10 dřevárníků doporučuje kostýmy šít, nekupovat v LARP shopech. Je to levnější.

Uživatel úrovně 0

Almad: a dále? Zaregistrování bych na té Dračí Studně zvládl, ale co je to podcast mi řekla až wikipedia a rádio jsem nenašel. Fňuk. Chce poslouchat ideově správné dračákistické rádio!

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Kokršpaněl: Bohužel nám nezasvěceným smysl tvého výroku uniká...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Sarja: Plášť s kápí...

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Bojte - po právu.

Uživatel úrovně 0

anorion: cos chtel kupovat ?? :)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Šáša: Taktak, jednalo se opět o překlik a opět jsem si to blbec po sobě neskontroloval.

Uživatel úrovně 0

Šáša: Larp schop (obchod)

Uživatel úrovně 0

anarion: co to je larp-schp?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Tak jsem se si chtěl opět koupit něco v larp-schpu, ale v kostýmech u ikonky Jak se správně změřit, my to hází chybu, nějakej chybnej URL, kontaktovat webmastera či co...napsal jsem jim na e-mail, zatím nic....proč to říkám? Jenom kdyby tu byl nějakej počítačovej mág....může mi napsat do pošty...ale jak tak koukám, stejnak s tím musí hnout oni sami
s úctou anarion

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Radio pro každého RPG hráče.

Již brzy ve Vašich bedýnkách :)

http://draci-studna.rpgplanet.cz/