Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

To určitě. Jen jednou jsem se u toho stolu objevil se svojí ikonkou (nesoutěžně prosím) a málem ho zavřeli a zrušili ;-)))

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Všichni zájemci o nejlepší ikonku nechť zavítají k Gandalvovi na stůl....to platí i pro tebe Korhule :o)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Konqueror tu ikonku taky nevidí...

Uživatel úrovně 0

Rozjel jsem stůl: ,,Psychotesty"

Pokud chcete bližší informace, musíte zavítat k tomuto stolu.

Napovím vám, ID stolu je 2022 ;)

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

To není fér! Jsem tvrdý zastánce Exploreru! Mám rád viry, nepřehlednost a nefunkčnost, zvlášť pak nedostatek funkcí! Opera, Firefox ani jiné prohlížeče tohle nemají, tak proč by měly být leoší než IE?!

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Saladin: Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě? :o)

Uživatel úrovně 0

Nebylo by jednodušší říci, ať nežije IE?

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Hehe ať žije Netscape, Safari, Opera, Firefox ... prostě cokoliv jinýho než IE ... :)

Uživatel úrovně 0

Hehe, ať žije Mozilla Firefox. ;)

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Aneb "jak se pozná zaslepenec s IE (*internet explorer*) od ostatních" :)

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

Srandovní, že pořádá soutěže o nejlepší ikonku a já tu jeho ani nevidím :oD

Uživatel úrovně 0

Rotrigo: Nesmíš mít IE, pak funguje

Uživatel úrovně 0

Gandalv: Nefunguje ti ikonka

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Konečně někdo fotil to co měl - AntiRadu

Uživatel úrovně 0

Týden tu nebudu. Tak se nezlobte, kdyz hned neodpovím.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Gurni: Když klikneš na odkaz na ohzd, vítěze tam najde každý :)

Ikonka uživatele Gandalv

Uživatel úrovně 0

Mé fotky z PragoConu 2007, především z naší místnosti a z florballového utkání jsou k mání zde na mých stránkách: http://gandalv.ic.cz/index.php?gallery=PC07

Uživatel úrovně 0

LG: to je podle toho jak sou používaný....

Ikonka uživatele Mavev

Uživatel úrovně 5

Během zítřka až soboty zpracuju kompletní výsledky a hodím je někam do puytky, či do aktualityči se dohodnu s redaktory ČaE. Mějte ještě chviličku strpení...

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

pD: mluv za sebe, někteří pravda vítěze ještě neznáme