Dilvish: Tuším, že v předmětech bych mohl být druhý...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Netuším koho bych se teď měl ptát, tak to zkusím tady.
Bude vůbec/kdy bude kompletní vyhlášení této OHyZDy? Jistě, vítěze už známe (bohové jim dají věčnou slávu na zemi, pod ní i nad ní), ale mě zajímá i to ostatní...
Tarrak:Za jak dlouho přehoří svíčka?Za jak dlouho budou povodně?Za jak dlouho mně pan učitel vyvolá?(toto jsou velmi podobné otázky.Nepředvídatelné a záleží jen na osudu.I když,délka hoření svíčky se sice dá určit podle její tloušťky,ale nikdo ti to na vteřinu neřekne:-).Zkrátka a dobře,chtěl jsem říci,že to předně záleží jen na tobě a na tvém štěstí a nikdo ti to přesně neřekne).
No newim jestli by se mi chtelo ucit se psat na Dvorakove rozlozeni. Nepisu sice nijak zavratnou rychlosti ani vsema deseti, ale zvyk je zelezna kosile. Je tu nekdo kdo by bezne pouzival Dvorakovo rozlozeni?
http://dvzine.org/ - já mám tenhle zdroj :-)
Ad rozlozeni klaves : :http://technet.idnes.cz/proc-se-na-klavesnici-blbe-pise-byl-to-z amer-fka-/hardware.asp?c=A061208_170724_hardware_dno
Bacha na mezery v odkazu
Korhul: omyl. První klávesnice měly tvar polokoule.
LG: aby byla často používaná písmenka daleko od sebe a psací stroj se nezasekával. A taky aby se psací stroje lépe předváděly reklamním agentům, tak se dá "typewriter" napsat použítím jen kláves z vrchní řady.
Jinak pro psaní je vhodnější klávesnice s Dvořákovským rozložením, ale ta se v evropě příliš nepoužívá, i když o pár procent to psaní urychlí.
LG: Hups :)
Když už jsme u toho, nevíte nekdo, proč jsou písmenka rozložené na klávesnici právě tak jak jsou? :)
Trošku extrém..
Lord Alfik: nevim asi jo.... na conu? tak to sem asi byla já.... neříkej že já sem taky divná! já to nepopírám a hlásím se k tomu!
Šáša
Ty jsi ta co řekla, že tribun je divnej? :-)
Samurai: Takhle vypadaly prvé klávesnice ve výrobě. Ale když už teda nové rozložení, tak proč ne rovnou Dvorakovo?
Samurai: Buď si děláš z náš srandu, nebo si ten co ti to koupil spletl datum. Apríl ještě neni...
to neni sranda...
člověk se vrátí z pařby DrD a doma najde klávesnici, ale jinou...
A,b,c,d,e...takhle se blbě píše... já chci mít písmenka správně a ne podle abecedy :'(
Qeezel, Šáša: Já TAM nebyl:( Já takyyy???
Magellan: Brý, já svůj hřeben nakonec našel ;)
Tarrak: Klid, za chvíli budeš klikat, ani nevíš jak. A když nebudeš něco vědět, je tu manuál a rádcové jako já (kteří také furt čučí do manuálu, když se jich někdo zeptá).
Tarrak: moc dlouho ne, tipuju tak týden bloudění labyrintem Dračího Doupěte O:)
Dobrý den, jsem tu nový, ale nechci jen spamovat. Chtěl jsem se zeptat, za jak dlouho se tu člověk zorientuje?