Jo, není nad to, když má člověk jasno.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Chemická značka mithrilu je Ad (Argentum dwarvum)
Neplést prosím s pivem, jehož značka je Ah (Aurum hobiticum) a už vůbec ne se rtutí, což je "argentum vivum", ale má zcela nelogicky značku Hg.
Gurkh: Proč ne, lidé taky vesele používají lidský tuk k výrobě mýdla...a při lovu na Moby Dicka taky zakalili čepel lidskou krví, nevidím problém.
Gurkh: Elfové používají krev trpaslíků. Je prý stejně účinná, i když trochu smrdí.
Barbar Cohen: Zajímavé, a to elfové přeto mitril používají? Co krev jiných tvorů?
A nezapomeňte, musí se kalit elfí krví.
ano, olovo. olovo je dobre kujny, cili se toho vyuziva. a s anarionem nemohu souhlasit, mithril nenobsahuja ani zbla uhliku a uz vubec ne stribra, ktere je presprilis mekke, navic je dobrym vodicem (coz je krajne nevhodne pro dobrodruhy, kteri casto dostavaji pecky elektrickymi kouzly).
Pro mne poslední dobou oblíbený horror, si celý můžete zadarmo prohlédnout na: http://video.google.com/videoplay?docid=6629764122826290223&q=g enre%3Ahorror&hl=en
Přeji příjemnou zábavu :o)
Ps. Snímek se jmenuje: STAY ALIVE
Olova ne, jde o konstrukční legovanou ocel s procentem uhlíku více jak 1,5 as prvky stříbra a paladia...ostatní jsou nesmysli...sám mám doma 4 pruty a dal jsem je do laborky :o)
Olova?
pokud vim, tak mithril je slitina. ze se da tezit je fama, kterou roztrubujou trpaslici a pak se bavej tim, jak se vsichni snazej najit mithrilovou zilu. presny podily vam nereknu, ale mithril se sklada z titanu, vanadia, chromu, platiny a olova.
Malý Upírek: To je ale jasné...přece PS....
Esp, nikoliv však podle Španělska (Espanol), ale podle mezinárodní zkratky Extremly Stupid Trpoš (podle trpaslíků, kteří si - nuto podotknout, že docela zbytečně, páč už mithril není "in" - rozedírají ruce do krve, aby mohli mithril získat).
Jaká je chemická značka mithrilu??
Darnathorn: Jistě. To je aktualita o tom, že i nic má na serveru své místo.
Zdá se mi to, nebo nám sem dal Quicci hodně obsáhlou aktualitu?
Tak výslekdy hotovy, ale jsem psychicky totálně zdeptanej... A ještě to blbne a já vůbec nevím čím to je...
Víte co je sranda? Všichni si myslí, že jsem byl na conu na tom florbale...hehe, já na conu byl, ale florbal jsem nehrál a furt se dozvídám jakej jsem skvělý hokejista. Můžete mi to někdo vysvětlit?
Jednou přijdu na chat a Quicci mě pozdraví se smajlíkama jako skvělého hokejistu. Jindy přijdu na chat, Slovi mi se smajlíkama řekne, že si chce se mnou promluvit o mém brankářském postoji...
Hele lidi, ať byl v té bráně jakýkoliv "nímand" já odjel v sobotu večer!
*Naparuje se jako nakopnutý kohout*
Jede, nebo přemýšlí tady někdo o bitvě Pěti armád? zkráceně BPA? Poblíž Máchova Jezera? Prosím mne do pošty..děkuji
Zhulená můza změnila majitele
Zhulená můza se změnila
Na truc... [Fanclub Chucka Norrise][Rozhovory a pokleslé básničky]
Krom klasických přihřátějších básniček a rozhovorů se zde můžete zapojit do
právě vyhlášené soutěže
Jde o co nejlíbivější (a nejpokleslejší) báseň. Pokud možno na téma Chuck Norris.Nebojte se používat nevhodná a vulgární slova. Nač se omezovat. Osvoboď svou mysl!
Jen nám tím ukážete, jací doopravdy jste.