Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

Nezbývá mi teda než souhlasit :o) S obojím :o)

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Ty pravidla jsou zajímavý snoker mám moc rát je to strašně zajímavá hra.

Uživatel úrovně 0

Stejně, amíci neamíci, je to zase jeden svátek, kterej se stal komerční. Myslíte, že těm borcům za pultem je něco po tom, že je to svátek zamilovaných? A těm co dělaj ty úžasný katalogy a tak? Těm je to putna. Jde jim o prachy.

A když jsme u toho, tak člověk by měl milovat pořád, ne? A ne jen na Valentýna.

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

Darnathorn: nevím co vidíš ty, ale zrovna Valentýn je svátek do kterýho amíci prakticky nezasáhli...

kdybys mluvil o zkomerčnění vánoc - tak souhlasím na 100%, kdybys to řek o velikonocích - zase mi nezbyde než souhlasit, ale... tady seš mimo

Valentýn je tradiční svátek, evropský tradiční svátek... pokud máš nějaký problém s tím jak vypadá tak bys měl nadávat právě na taliány...

Uživatel úrovně 0

Od Talijánů bych to taky nevzal.

Uživatel úrovně 0

No dobře, možná má kořeny v Římě, ale Amíci tomu dali... Však víte, co myslím. Nafoukli to a nebýt jich, tak beztak dneska ani nevím, že nějaký sv. Valentýn byl... Ale jestli se pletu, tak nás (konkrétně mě) pouč.

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

Darnathorn: hh... kam to dneska spěje, Valentýn že je americký svátek? Valentýn je všechno možný, ale americký svátek fakt ne...

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Darnathorn: Na internetu.

http://www.google.com/search?q=pravidla+snookeru&ie =UTF-8&oe=UTF-8

Uživatel úrovně 0

Darnathorn:Ááá máme stejné názory teda:) já se na snooker rád dívam na Eurosportu,před pár dny dávali přenosy z Malta cupu, ale o pravidlech nevím.Ale strejda Google ti poradí...=)

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

prokletý Dilvis: a ještě jeho heslo...

Uživatel úrovně 0

Tak jsem se nám na svátek zamilovaných (na který nevěřím, protože je to trapný a průjmový americký komerční svátek) zamiloval do snookeru (na který věřím, protože je to naprosto geniální sport). Nevíte někdo, kde by se na netu dala najít kompletní pravidla? Díky.

--Darn--

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Nenažranče, jako bys jí neměl dost :-) Ale, pokud je to tvé přání...přecejenom jsem tě zneužil jako poslíčka, že jo, odměnu si zasloužíš.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Ikonka uživatele Almad [pošta] 15:47:41 13.02.2007
Rozdány reputace za Ohyzdu. Pokud něco nesedí, řekněte.

Uživatel úrovně 0

Já vím, alfa a omega, den a noc, život a smrt, plus deset a mínus deset :-D Jako, mě to nevadí, já ani nevěděl že za to nějaká reputace je, ale pobavilo mě to :-) holt na servšery musí být pořádek...

Ikonka uživatele Krtecek

Uživatel úrovně 5

Barbar Cohen:

To máš jako Yin a Yang :o))

Uživatel úrovně 0

Tak to je drsné :-D Zároveń s +10 za ohyzdu se mi objevilo -10 "nedohledatelné" :-D No jo, rovnováha musí bejt...;-)

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Stůl Šermířská akademie

Žije

ID tohoto stolu je 192, tak ti co mají rádi šerm a vše tomu podobné, ať už prakticky nebo jen teoreticky, tak k nám zavítejte!

Odpusťte mi prosím toto OT, ale tento stůl, který ma za sebou snad už 4 roky, si zaslouží slávu a lidi, kteří by u něho diskutovali. Musí se o něm vědět, to že je tady, neznamená, že nevím, že sem nepatří, jen chci, aby byl na více místech. PS: Děkuji za pochopení...
PPS: Šiřte ID tohoto stolu dál...

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Rozdány reputace za Ohyzdu. Pokud něco nesedí, řekněte.

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

kde se dá koupit ten Mytheril nebo Adamantium?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Mithril je výmisl trpasličích šílenců v Somálské Hoře po velkém hladovém strádání, kdy se králi v mysli zjevila účinná fatamorgána lesklého stříbřitého kovu a on od té doby začal pojídat obyčejné stříbro s tvrzením že se jedná o mithril...