Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Kadence.

Ikonka uživatele oči plíživé

Uživatel úrovně 0

Warcraft: sága

Soutěž ,,O největšího plkače"

Baví vás ve hře Warcraft III klikat na vojáčky a poslouchat jejich řeči typu: Ve vzduchu cítím magii, nebo že by se někde rožnilo?
Pojďte zvolit nejlepšího kecala.
ID stolu: 57

S úctou Oči Plíživé

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Quicci: Nevím....jak se máš?
//viz. ukončení...//

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

to je nejaký bratranec Melíra?

(plz ukončite toto...)

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

Hm, já jsem šťastný, že ho snad nikdy v životě nepotkám. Taky dobrý. Ale měli bychom si o čem povídat, o tom žádná :o)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

No tak, nebuďte na toho chlapce tak oškliví. Oni teď navíc se Salmarem a Rigurem stráví weekend, co jsem slyšel, tak to byla jen taková předehra...

Uživatel úrovně 0

anarion: já taky ne.... =)

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Salmar, CM: Myslím, že anarion je na tom nejlépe, když ho ani nezná :)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Nevím kdo to je Mel. To taky není špatné že?

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

Nešel jsem ze školy po ulici a nepotkal jsem Mela. Taky dobrý co? :)

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Dnes jsem šel ze školy po ulici a potkal Mela, dobrý co?

Uživatel úrovně 0

Barbar Cohen: Sada :D

Uživatel úrovně 0

Mám pitomý dotaz: ví někdo jak je to s tričkama? Stůl byl uzavřen a prostě nic se s tím asi stále neděje, takže jestli je někdo schopný říct mi aspoň minimální informaci, napište mi ji do pošty, díky moc :o) (a jestli je to někde napsané a měl bych to vědět, tak se vážně omlouvám, že jsem takový tupec, ale nenašel jsem to).

Uživatel úrovně 0

Tak já si myslím, že těch 20.000 liber za výhru v turnaji (cca 10.000 za nej náběh v turnaji) je celkem dobrá cena za ty roky tvrdé práce u stolu...

Uživatel úrovně 0

Doporučuji pro jistotu udělat
http://www.magick.cz/spiral/upir_test/index.php

Uživatel úrovně 0

Komerce je príma věc, pokud tedy stojíš na té správné straně. Na té straně, která na tom všem vydělává, samozřejmě...

Uživatel úrovně 0

A navíc, co dneska není komerční? *povzdech*
Lidi si už zkomerčnili skoro všechno... *silný povzdech*
Ach jo... *mocný povzdech*

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

Pravděpodobně je to dáno tím, že oni borci za půltem nejsou dobročinný spolek, ale musejí být také z něčeho živi.