Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Ani jsem netušil, jak moc se trefím...

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

V jednom jsou paláce fajn...jsou v nich čisté, veřejnosti přístupné záchody, a to i relativně pozdě.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Saragon: Ne, ale kámošovy se nepovedl nick, já si ho...no to je jedno...regstrační problémi a zdlouhavé čekání

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Saragon: já myslel uživatele, kteří se dokonce ani neregistrují...popřípadě ani nevědí o tomhle serveru:-))) Ale máš pravdu....podle kompletního výpisu uživatelů je to asi opravdu kůl.

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Gurni: ale to je dneska cool, zaregistrovat se a pak už se ani neukázat...

anarion: Máš zkušenost?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Saragon: O mutliicku mi tady radši nic neříkej, nebo zešedivim :o)

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

no ... a někteří tady nebyli vůbec a není tady o nich ani zmínka že:-))

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

anarion: A to dokonce i několikrát, pokud zvolil mutlinick...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Saragon: Přesně tak..jako totemi bolesti, smutku a zániku nám ukazujou, že i uživatel, může zemřít

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

telchar: a někteří jsou smazaní a zbyli po nich jen statistiky

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

telchar: A to jsou uživatelé, co tu nebyli roky a pořád jsou v databázi

Uživatel úrovně 0

Wow, z deseti tisíc lidí na tomhle serveru jich tady osm a půl nebylo půl roku... Jsem myslel, že to tu žije víc...

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

frekvence?

Uživatel úrovně 0

jo. e-Dekredekademence. 21. stoleti panove a damy - s tim nic nenadelame.

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

e?

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Dekredekademence?

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Breberce .

Uživatel úrovně 0

Dekrekademence?

Ikonka uživatele CrazyMys