Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Proč nemůže stát na jižním pólu ;) A proč vůbec musí stát?

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Samozřejmě s odhlédnutím od toho, že na samém vrcholku severního pólu by sotva přežil, že by se tam jen velmi těžce stavěl domek a že i kdyby, velmi špatně by se z něj koukalo...je to fajn hádanka, zítra to zkusím na nějakém učiteli...

Uživatel úrovně 0

Milí hádankáři, u stolu ,,Hádej, hádej hadači..." jste vítáni... ;) - ID 2002

Uživatel úrovně 0

Zdenál: Bílou, je to lední medvěd. Domek stojí na severním pólu

Uživatel úrovně 0

LG: To říkáš jen proto, že nevíš, kolikery má ten dům kamna ;o)

Ikonka uživatele LG

Uživatel úrovně 0

Zdenál. Omg :) Bílou. Jen si myslím, že z energetického hlediska není nejlepší mít tolik oken na místě, kde je taaaak chladno :)

Uživatel úrovně 0

Zdenál:
Neboj, já jsem to taky tak četl.

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Corwin45A: Správně. ;)

Ikonka uživatele Corwin45A

Uživatel úrovně 8

konopaslik: Ty bys taky zastřelil chudáka pomocného učitele, kde by se tam vzal tučňák? Jo kdyby byla okna na sever, to možná.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Ježiš větvovec? Já si to dycky čet jako větrovec. Zasraná dyslexie, s tim komolením niků se mito stává častěj.

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

A nemůže to být tučňák?

Uživatel úrovně 0

Zdanále Zdenále... radsi si jeste jednou precti muj nick. s vetrem nemam nic spolecnyho.

medvedovu barvu nevim, ale je uplne jasny, ze domovnikove babicce je 73 let.

Ikonka uživatele Corwin45A

Uživatel úrovně 8

Zdenál: Bílá se zdá nejrozumnější, ale člověk nikdy neví co se kam zatoulá.

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Zdenál: Barvu zjistit nemůžu, protože nevím, ze kterého okna se koukám...

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Mám pro vás pánové hádanku:

Dům má čtyři stěny. V každé z nich okno. Všechna jsou na jih. Z okna je vidět medvěd (ne Větrovec). Jakou má ten medvěd barvu?

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

FlaviusV: Tak těm rovnicím sice slušně řečeno nerozumím, ale vím, že náš profesor z matiky používal nějaké výrazy typu "rovinný"/ "prostorový" geom. útvar...

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Alcator: neexistuje termín "rovinový útvar", ale rovinný ano. Spojité zobrazení intervalu [0, 1] na rovinu. Pokud má být útvar uzavřený (ne jen např. křivka), platí, že f(0) = f(1).

Uživatel úrovně 0

Legar: Von je ten vtípek matfyzáckej? Šmarjá, to abych ho přestal říkat kamarádům ;o)

Uživatel úrovně 0

tak jo. zkusim to bez cizich slov, o kterejch by se dalo debatovat

ctverec je mnohouhelnik, ktery ma 4 stejne dlouhe strany, 4 prave uhly a protilehle strany jsou rovnobezne.

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

Nejsem si jistý, ale mám dojem, že úhel není to samé, co vrchol :o)