Alfik: Pak je tu pro tebe vesmírná drůbež.
http://www.vesmirna-drubez.cz/
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
A sakra bez víry ve vesmírné lidi sem v... :-(
Ty jsou vážně hustý, ale mně jsou až moc vysoko k pupku, kde jsou volnější a to je mi nepříjemné. Co se týče těch bot, žasnu sám :D Je to prostě borec...
Zaara:
Ten ti dá RPG a Pancerfaust. Zkus normální líh.
ale abych vas trochu potesil, mrknete na tohle - to musite mit!
http://www.break.com/pictures/feb21gal19.html
Sopku na stole jsme dělali ve škole, ale na to fakt nemám suroviny :-(
Krtecek: Ta mrcha chemikářka by mi nedala ani decku destilovaný vody, natož hořlaviny ;-) Momentálně scháním kamaráda - vojenského pyrotechnika, ten určitě poradí
A co je to zač? ?:)
Medvěd Větvovec: No teda! Su zdrcen! :D
a čo je horšie, ani http://www.andele-svetla.cz/ nefungujú... :o(
Medvěd: Né! Vesmírní lidé ne! Kdo teď nám bude ukazovat cestu? Kdo nás zachrání? Kdo?!
Zaara: A kolik těm děckam je?
Černá kronika: stránky www.vesmirni-lide.cz jsou mimo provoz
Slavný je pokus "sopka na stole", já ho viděl a je to supr...
Cohen: To sis spletl, nejde o masakr, ale o vyvolávání mystických mocností.
Zaara:
Já bych se s tím nemazal, a normálně mezi ně hodil granát...nebo je v noci podřezal v postýlkách. Je fakt, že zápalnej kruh je efektní, ale ne moc efektivní...nějaké děťo by mohlo vyklouznout, a hoň to potom po pláži. Ledaže by jsi se připravil a čekal opodál s puškou.
Zaara:
Zkus někde splašit něco chemického. Aby to mělo fajn barvu :) Učitelé chemie ve škole takové věci mívají, ale záleží na tom, jestli dají. Ti moji dávali, ale mohla to být výjimka...
Zdenál: červenou páč ho zbil Chuck Norris!
Potřeboval bych na letní tábor připravit pro děti na pískové pláži kruh, který bych zapálil zápalnou šňůrou (tu mám), aby to nějakou tu minutu hořelo, ale nanapadá mě, jak to připravit (asi s pomocí benzinu)... Máte-li nějakej kloudnej nápad, písněte mi, prosím, do pošty. :-)
Díkuji
Yo(hoho)!
Těm, kterým ještě neskončilo zkouškové vřele nedoporučuju, aby chodili na puzzlepirates.com ,)
(Příjďte a časem dáme dohromady vlajkovou loď dracidoupe.cz :-P)
Elwin: no kdyby nestál, tak jenom těžko bude mít okno ze kterého bys viděl medvěda:))