Darian: Co se pak bude dělat? Korýtko se bude rušit a všechny stoly se přiřadí do nějaké sekce?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Daian: Jasan....aktualita je více než jasná...
Ľudia, prosím, tí z Vás, ktorých sa to týka, nech si preradia svoje stoly v putyke. Uľahčíte tým niekoľkým ľuďom prácu. (Viď. Salmarova aktualita, pre bližšie info, ak niekto nevie.)
Přesně tak, stačí partička Greenpece a můžeme si hodit provaz :o)
A co zabití draka?Myslím,že v Liberecké zoo pár komodských draků je.....No,ale ty potíže s ochranáři přírody,to za to nestojí.
Máme ve třídě taky takovou čarodějku, tu bych ti mohl poslat v nějakém balíku, ale bacha aby tě nezaklela. Ne, promiň Wingdingding.
Astrak: Hmm, nestačila by ti zlá čarodějnice s koštětem? Na škole jich pár máme...
Hráč DrD:Nápad super, ale ta realizace, s tou to asi bude těžší. Nemáš na nějakou tip?:D V této době je to přeci jenom o trochu těžší nějakou princeznu najít a to ani nemluvím o té věži...;)
Elwin, prokletý Dilvish...: Je vhodné dávat si ikonku, která rozptyluje - tudíž je jistá pravděpodobnost, že i znekvalitňuje diskuzi? To na sebe tak moc potřebujete upozorňovat?
Zkus záchranu nebohé princezny z věže ;)
Írime:Ještě nebyla příležitost se proslavit...:D
Astrak: Neměj obavy a klíďo píďo se proslav, děje se tak se svolením uživatelů;-)..
anarion:Tak má to jednu výhodu, mám menší šanci, že dostanu k nějakému stolu, kde by mě rozebírali.
Městská knihovna v Praze (můj současný živitel) a občanské sdružení Maelström zvou na přednášku:
Úvod do fantastiky s přesahem do role playing games
přednáší Vojtěch Čepelák
Kdy? čtvrtek 15. 3. 07 od 17:00
Kde? Malý sál v Ústřední knihovně MKP
Za kolik? 35,--
podrobnosti na http://lu.mlp.cz
A co má být.
Skorpion: Jak to jenom říkáš? emm... už vím: Chyba je někde mezi Vaším monitorem, klávesnicí a židlí. :o)
Někdo jo...
Astrak: Asi ne....
Írime:Ještěže mě tu nikdo nezná...:D
NEPOSLOUCHEJTE King Crimson. ty lidi jsou silenci. a navic je to dost navykovy.
U stolu Obdivujeme, chválíme, kritizujeme(ID-1629) se diskutuje o uživateli
Gandalv
Pojďte se zapojit..