Jj, Zdenál - to je náš kojot :-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Lorri.OK už jsem si všiml.
Malý upírek. Patří ti upřímná omluva. ;)
Slovi: Tak se tam podívej ještě jednou :o)
Mám totiž za to, že Mu reagoval na uživatele, který čeká na schválení a jmenuje se "Zdenál je kojot" ;o)
Slovi: Co si to říkal? :)
Eeeej, Saladin není online :D
Slovi: Jen se podívej do Dračí líhně. Na VLASTNÍ nebezpečí.
Kojot?
Pokud chcete být solidární pánové, založte si "multinicky" Já_sem_kokot ... a zviditelňujte se jen na VLASTNÍ úkor.
Pokud si se mnou moje hlava nehraje, mám pocit, že nějaký podobný nick už tu jednou byl...Ale je to nehorázná sprosťárna.
Hledám pomoc!
Hledám osobu, která by dokázala zručně zpracovat popis především cizích postav nebo i míst na základě mých nápadů sepsaných pouze v bodech. Žádám o pomoc z těch důvodů, že mé slohové schopnosti nejsou na bůhvíjaké úrovni a zpracovat něco kolem 40 CP je opravdu pro jednoho člověka velmi těžký a časově náročný úkol.
Proto prosím všechny, kteří by mě chtěli pomoci, ať se mi ozvou do pošty a já rád sdělím podrobnosti. +A-
Skorpion: Ale co je horší, že se chtějí zviditelnit na úkor ostatních
Fenquel: Pokud máš bližší zájem o novodobé dění v putyce (období změn, dalo by se říci), sleduj rubrikový stůl, nebo se ptej spíše tam.
To je úplně jedno... Igi si prostě určil lidi, kteří schvalovat mohou, a netřeba zkoumat, kdo mezi ty lidi patří.
PS: Doporuč kámošovi přečtení pravidel pro regostraci, asi nastala chyba u něj...
Kámošovi zamítl registraci Mavev, tak teda Mavev, nebo Igi?
Tihle lidé se chtěj jen zviditelnit... Nevšímejte si toho, Igi ho zamítne...
By mě zajímalo, kdo může vymyslet takhle pitomej nick.. Tohle si Alký nezaslouží. Udělal toho pro server hodně a nějakej (s prominutím) magor se ho zas pokouší nějak urážet..
Chjo, lidi jsou hrozní
No,doufám,že se chudák Alcator nepodívá do dračí líhně na nejnovějšího uživatele.Nebo radši podívá a pořádně mu nabančí.Alespoň to bych udělal Já,kdyby to udělal mě.
Přiznejme si, je to zvláštní všeobecný jev, kolik lidí píše putyka s "i"... Já to myslím dělával také...
*putyce
Pokud vím tak ne, cílem je jen rozstrkat co nejvíce stolů na místa na která opravdu patří, aby byla orientace v Putice snazší. Stejně stále zbude dost věcí, které do žádné z kategorií nezapadají a budou muset zůstat v Korýtku.