Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Quicci: Mokrý mop? To není křeček? :)))

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

fórom prebehol mokrý mop

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Ctibore, co je to sarakstický?

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Jsem již dost starý a mám dostatečný nadhled, abych na tuhle debatu napsal sarakstický, satirický a ironický příspěvek do TsS?

A) Ano
B) Ne
C) Co je TsS?
D) Bleeeeeee?!?
E) E? (nejkratší podlužácká věta)

Hlasujte u stolu Týden se Serverem - ohlasy (nebo tak ňák se jmenuje), vepsáním příspěvku, asi se nám nechce vypisovat anketa, kvůlivá těm třem hlasům.

Ikonka uživatele Lucas The Great

Uživatel úrovně 0

Hladam spolubavajuceho v Blave. Keby bol niekto, kto sa odvazi, info postou.

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

Thor(in): Mno, zrovna jsem se vrátil ze soustředění s divadlem, kde jsme schízu zmińovali častěji, než je zdrávo. Pokud bys stůl oživil, měl bych tam co říct.

Uživatel úrovně 0

Kokso.. Som myslel, že sa tu nájde pár pomocných rad a oni tu spamuju s číslami! = / Lamy ! = P

Uživatel úrovně 0

Hehe, já mám číslo na Darna. :)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Mám nové a na mne krátké dílko v MS...snad se někdo ozve...jmenuje se ticho :o)

Uživatel úrovně 0

Írime:
Tak to ti přeju dobrou chuť :-D

Uživatel úrovně 0

Mate radi bludiska?
http://sidon.phpnet.us/data/Bludisko.zip ;)

Uživatel úrovně 0

Já mam čísel.. A vidíte, kam jsem se dostala, hm:-)..Jedu na tejden jíst žáby, mějte se - smějte se:-)..

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Stůl R. E. Feist

ID stolu: 22

Jestli někdo tohoto autora znáte a máte o stůl zájem, bylo by dobré se o něj přihlásit a převzít ho, jelikož už poměrně dlouho stojí a diskuse tam není zrovna kandidát na uchování.

Uživatel úrovně 0

Co myslíš tím "jestli někdy", frajere? Rovnou vedle červenýho diplomu, abys věděl.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Barbar Cohen: Uložit, vytisknout a dat do zlatého rámečku vedle maturitního vysvědčení, jestli ho někdy získáš.

Uživatel úrovně 0

Teď se koukám, mám tu smsku dokonce od Korhula...to jsou věci.

Uživatel úrovně 0

Aj dem to pichnem : - Počúvajte, chcem sa len tak zľahka informovať, že či by sa našli nejaký ľudia (okrem mňa) ktorý si myslia, že stôl Schizofrenie by sa dal obnoviť, oživiť ?

Uživatel úrovně 0

Ahojky! CHtěla bych vás upozornit na můj stoleček: Blbůstky a blbiny... ID 2054 probírá se všechno, co je zábavný a co je někdy pěkně uhozený. Tak honem tam ať mi ten stoleček nezchátrá! :)

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Já bych tedy BFUčka nazval ty, co mají pořád debilní dotazy, na jejichž odpověď stačí pět vteřin logického uvažování průměrného člověka a nebo si přečíst nějakou nápovědu... i když chápu, že někdo to v té nápovědě prostě nenajde, přehlédne to ect. Takže souhlasím s Marsiou (původ slova mi není znám)

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Lorri: Mno, řekla bych, že to je značný rozdíl. BFU nezlobí úmyslně - alespoň ne v tom smyslu zde uvedeném. Osobně dávám před výkladem anglickým výkladem přednost českému "Běžný Franta uživatel".

(Mimochodem, na Wikipedii píší, že "Podle výzkumu redaktorů časopisu Root.cz je termín původu českého. BFU je specifický český výraz a není radno jej používat v zahraničí.")