http://www.gutten.eu/
Možná trochu mimo mísu, ale pár lidičkám by to mohlo usnadnit život.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Obsah fóra redukován mojí redukční dietou. Pokud je někomu líto, že jsem mu smazal jeho podnět, nechť mě knokautuje interní poštou. (Což nepřihlášeným půjde těžko.)
Sheil: Nene, ani jedno nepůjde... Přečti si Dračí Manuál, je tam napsáno, co všechno tu funguje.
PS: A zkoušej to tak, že pošleš poštu sám sobě.
<center> Střed </center>
<font color="red"> Barva ?? </font>
Red bull mi dal křídla já letím... a se mnou pár fajn lidí... jak povznášející...
E.T.
No jo, proč piješ a řídíš, když můžeš hulit a lítat.
Zalétal bych si..
Letím... lítám... je to tak krásné... Ba přímo povznášející...
Možná by nebylo špatné, kdyby sem psali nepřihlášení lidé jejichž mozek je alespoň větší než angrešt...
Holger: A co třeba Bible? Kdo po tobě kamenem, ty po něm chlebem... a podobný krásný neefektivnosti.
Mimochodem vřele bych doporučil stůl Obdivujeme, chválím a kritizujeme (1629), kde je v současnosti
Corwin45a
On to byl vůbec mazaný chalan, i když hlášky typu "Když se voják opírá o ratiště oštěpu, má hlad" by ještě zasloužily bližší prozkoumání.
XXVII
Kdo dobře chodí, nezanechává stop.
Kdo dobře mluví, nedopouští se chyb.
Kdo dobře počítá, nepoužívá počítadla.
Kdo dobře uzavírá, nepotřebuje závor ani klíčů,
a co zavře, nikdo neotevře.
Kdo dobře svazuje, nepotřebuje provazů ani uzlů,
a co sváže, nikdo nerozváže.
To je, proč moudrý
vždy dobrotivě pomáhá lidem –
a nikoho nezavrhuje.
Vždy dobrotivě pomáhá tvorům –
a nikoho neodmítá.
Tomu se říká skrytá osvícenost.
Proto ten, kdo koná dobro,
je nedobrému učitelem;
ten, kdo nekoná dobro,
je dobrému cenným materiálem.
Nemít v úctě, co je pro nás učitelem,
nemít v lásce, co je pro nás cenným materiálem,
vede – i přes všechnu chytrost – k velkým omylům.
Tomu se říká potřebnost prozíravosti.
(Lao-c´ - Tao te ťing, přel. Berta Krebsová)
Jo... a někdo sem přijde a koukne pod to. Vykydání je lepší
A co takhle ten hnůj prostě jen zakrýt nějakou hezkou tkaninou? :)
CM: Někdy se ani bez bagru neobejdeš...
CrazyMys:
To máš jednou, oni by to vytřeli čímkoli.
Poznámka technického rázu. Na hnůj se obvykle používají vidle.
Suchý by ty nánosy hnoje absolutně nezvládal....
Quicci: Proč mokrý?