Marsia: Kolikrát však mezi BFU a těmi, co končí v nekrolozích člověk prostě rozdíl nepozná...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Marsia: A kolik let ti bylo za tvých mladých let?
Jen tak mimochodem...
Sethem Tartir:
BFU (Bloody Fuckin Users, tj. ti, co končí v nekrolozích)...
Myslím, BFU znamená něco úplně jiného (alespoň za mých mladých let to znamenalo), to není ten typ uživatele, na který upozorňuješ.
Tzn. vzali ho do strany.
Rotrigo: Já nemám žádnou ikonku. Zato mám čerstvě červenej level.
Zdenál:
Ty máš ale hnusnou ikonku :)
No, je špatné bít děti ve vzteku, ale ještě horší bít je s chladnou hlavou...to je fuk, co se týče Nekrologů, jasně u mě vedou "prasata"...
Eralon Tegesis: A je nějaký důvod, proč se jím tedy necháváš vytočit? Jakkoliv je ignorace těžkým výchovným prohřeškem, je to zároveň jedna z nejúčinnějších zbraní proti těm, co se snaží prudit.
Eralon: Znám takové, jde mu o pozornost, věř mi... a je tak ubohej, že poroznosti dosáhne spamem.
Zabanovat IP adresu je šílenost. Mám poskytovatele wi-fi a všichni se ven hlásíme pod jednou IP adresou. Kdyby někdo od stejného poskytovatele dělal bordel, tak se sem už v životě nedostanu (nepřiplatím-li si za veřejnou). A taky sem někteří chodí ze školního netu - to je ten samej problém...
Skorpion:Jasně, ale když ho poprvé jako Ostravaka všichni ignorovali a Igi ho poslal do Nekrologů, dal na Velikonoce pokoj a pak tohle. Jinak si myslím že pomůže jediné zabanovat IP adresy z kerých píše ty sprosťárny.
Jinak další jeho "dílka" jsou v MS Autoři vs redaktoři...jedno pod Ostravakem a druhý pod Otrapou Cechem.
Nejde mu o pozornost, ale o to na**** co nejvíce lidí!
E.T.
A ten člověk chce pozornost. Tak mu ji nedávejde a ignorujte ho...
Zdenál:Myslím, že to je práce Ostravaka (pod nickem Honza z Ostravy)
Cituji z Nekrologů vyhnanců:
Honza z Ostravy
* nuláctvo
* sprosté vyjadrovanie a spamovanie
* náhrada Ostravaka
Ostravak
* nuláctvo
* sprosté vyjadrovanie a spamovanie
Jinak jsou v rubrikách ještě jakási díla:Fekální vůz, Fekální monstrum a žondy.
No nic já si myslím, že za tím stojí jeden člověk:Ostravak, John, John110, Otrapa Cech, Honza z Ostravy a Ondra Kolar to jsou všechno podle mě multinicky.
E.T.
V tom případě bych upozornil, že v bestiáři je "Fekální monstrum" a v předmětech "Fekální vůz" s řadou vykřičníků... I když ty jsou možná myšleny vážně (ale zase nebyly v dílně :-)
T.
Pokrokový je to že ti co byli jen sprostí, sou teť nejen sprostí, ale ještě navíc plagijátorští.
BFU (Bloody Fuckin Users, tj. ti, co končí v nekrolozích) se začínají opakovat! Kam se poděla dřívější originalita?
V rubrice nová povolání se objevilo dílo "hovno". A více jak před rokem?
deshi [pošta] 12:55:47 09.01.2006
Yao
Yao byl smazán v neděli (včera), a to z těchto důvodů:
* Soustavně všechny bombardoval žádostmi o smazání.
* Do rubriky Hřbitov poslal dílo "Hovno" (už smazáno).
Někdo je holt extrovert.
...aneb jak udělat ve fóru 100 příspěvku za týden (držím palce).
Hm, hou, Textoris je pánem fóra... Dneska nafóroval (zatím) třináct příspěvků.. :)
DOPORUČUJI
http://www.rebelvirals.com/13875298.html
Opravdu to stojí za to!!!!! Nezmeškejte!!!!!
komentář: "ten se s tím nesral!"
darn: podle výšše zmíněného kritéria o fóru se tato debata tady nehodí, bylo mě na to upozorněno:)
Ale jinač...záleží na tom, jak si to myslel to s tou aktuálností :D:D ale imho koledy už opravdu aktuální nejsou, musíš počkat pár měsíců:D