Posuzuji tento příspěvek za informativní a na forum vhodný když napíši, že
S novými díly se nám teď roztrhl pytel :) Velice jsem si dnes početl a vám všem bych novinky doporučil.
Za Bona :)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
anarion: Jo, lidi jsou svině, to víš, ale víš co? Můžeme zorganizovat nějakou skupinu uživatelů, jmenovali by se třeba SS(Sacred Stráž), a tihle týpci by čas od času zašli na chat a tomu, kdo by se choval k hostům ošklivě, by strhli repku. Taky by mohli pomoct s náročným promazáváním fora, klikání by se rozložilo na více prstů, musíme naše redaktory šetřit.
Salmar:
Nesouhlasím. Dotyčný nebyl blb. Jen barbar. A čuník Boník je s blesky daleko roztomilejší, abys věděl, jak mu krásně svítí očička, když se vzteká...
All:
Apeluji na vás všechny... prosím. Na chatu se množí případy, kdy vstoupí host o místnosti pod záminkou si zahrát a ostatního vykopnou z místnosti dříve, nežli promluví... opravdu, je to už dlouhodobá záležitost. Bohužel se nedá *pro mě* zjistit, kdo tak hlasoval, ale apeluji na vás všechny. Uvažujte koho vyhodit, používejte to s rozumem a nezneužívejte toho. Ono je sice pěkné, zahrát si na mocnějšího a vyhodit nějakého hosta, ale já když jsem s kamarádem plánoval schůzku na chatu měsíc a pak mi ho někdo před nosem vyhodil, akorát to nas... a vy pak by jste vraždily :o)
Prosím, chovejte se na chatu slušně a vyhazujte hosty jenom, když je to bezpodmínečně nutné *nadávky, spamování...*
s úctou anarion
Maris (PJ a majitelka dvou velkých beden deskovek) hledá hráče dračáku a deskovek v okolí Prešova, kam se příští týden stěhuje... Prosím, kontaktujte mě na Maris@rpgportal.cz.
Ideální místo pro tento souboj je zajisté stůl s ID 1408.
Jinak, kdo pořád nevěří, že SW jsou fantasy, s tím jsem připraven zkřížit světelné meče argumentů takřka kdykoliv. S vyjímkou okamžiků, kdy nebudu připraven. Co? Gabrieli? Holgere?
Saragold: Almad řekl, že bohužel nemá čas, v tomto směru by mohl pomoci jen Legar, která má přístup k databázi.
Možná to není vhodný dotaz sem, ale vhodnější místo mne nenapadlo.
Budou někdy zveřejněny kompletní výsledky OHYZDy, jako u všech předchozích ročníků? Díky za odpověď od kohokoliv dostatečně informovaného v tomto směru.
Za fantastikou do Městské knihovny v Praze
Mezi 2. až 6. říjnem 2007 na vás v Městské knihovně v Praze (MKP) čeká v rámci
Týdne knihoven cyklus akcí zaměřený na literaturu science fiction a fantasy. Od úterý do soboty budou probíhat na různých pobočkách MKP po celé Praze besedy s autory, autogramiády, workshopy, hraní deskových her. To vše doplněné o soutěže on-line i off-line.
Celý maratón uzavře CONiáš - setkání všech příznivců fantastické literatury, těch
skalních, i těch občasných - v sobotu 6. 10. v Ústřední knihovně MKP na Mariánském náměstí. Kromě nadupaného programu, který odstartuje v 10 hodin, budete moci využít i úžasného spojení knihovny a conu. Knihy, o nichž bude řeč, najdete totiž pod jednou střechou.
Sledujte informace v pobočkách Městské knihovny v Praze nebo na internetových stránkách
www.mlp.cz .
Obzvlášť ráda bych vás chtěla tímto pozvat specielně na pobočku Smíchov, kam účast předběžně přislíbili mimojiné Vlado Ríša, Miroslav Žamboch, Zdeněk Rampas, Michal Bronec, Tomáš Němec, Františka Vrbenská, Leopard Medek, Ondřej Neff, Lucie Lukačevičová.
Mějte se sluníčkovo prázdninově ;)
Zítra mizím na dva týdny pryč, kdo mi co chce urgentního má šanci tento večer a možná zítra...tak kdyžtak do pošty.
U stolu Svatá Inkvizice (ID 1940) byl vydán Svatý spis o teorii šampoňáků = Lososů - pasivních Barvínkovců.
Přidej se i ty mezi nás a bojuj proti Barevnému ďáblovi, vtírajícího se z vnějšího světa (chatu) mezi nás. Učiním z Vás svaté bojovníky, Inkvizitory pokroku bojující za správnou věc. Postav se na světlou stranu a nepromarňuj život podrobováním se Barvínkovi a Jeho kultu. Svatá Inkvizice potřebuje právě tebe! Senior spy intelligencer Textoris Messiah nyní ponížil Barvínkovo pohanský kult zabavením jejich temného grimoáru. Pravda stojí při nás. Pravda zvítězí!
Nechci, aby tu zapadlo to, co psal Nathaka Warrior, tak tedy:
Po dlouhé době se v putyce objevil stůl zabívající se výhradně dračím doupětem (bohužel tolik jich v poslední době zase není), zkuste ho navštívit a zamyslet se nad případným zapojením, protože je to zcela nový způsob zkoumání drd.
Ale pokud se přijdete zapojit, vězte, že je lepší mlčet, než psát hovadiny typu on-line hraní drd v naší putyce. O tom ten stůl není, čtěte pozorně.
Stůl Technika hraní
ID 2104
ID: 2104
Stůl TECHNIKA HRANÍ
Přijďte se podívat na koncepci :)
idnes.cz -- článek o vydání posledního dílu HP -- obsahuje bílý text na bílém pozadí se shrnutím děje včetně uvedení, která postava s písmenem R ve jméně zemře.
Právě jsem zvolil oficielní hymnu serveru.
http://loituma.nl/
Do příštího GameConu se všichni naučit, kdo umí na kytaru, tak i hrát. A teď všichni!
Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen.
Ještě nebyla ukojena moje zvědavost týkající se Gameconu. Kdo ví, o čem byla poslední část dobrodružství, ať mi to sdělí. Popřípadě mě odkažte někam, kde se to dozvím.
Díky +A-
sakr... omluvuju se, ze to pisu zvlast, ale nejak me to nenapadlo.
zkusim se zeptat jeste jednou - ma smysl kupovat powerball nebo staci ten krouzek?
powerball stoji v zakladni verzi necelou petikouli a krouzek pro psy asi dvacku. takze tak. a nedovedu si predstvit, jakej zdroj by musel bejt u ty tuzky, aby zapalila papir na jeden kilometr :D. nicmene pocitam, ze takova tuzka by stala hodne pres 1500 ;)
Almad: Ne nevydrželi, protože kolonie mravenců o 15-ti kusech z kterých bylo 6 mrtvých po cestě poštou, nemůže sama o sobě nijak fungovat, mravenci jsou dezorientovaní a k životu nutně potřebujou fungující kolonii.
grimsladea: Možná bych poznamenal, že plastelína stojí spíš 300 než 1500 a znám lidi, kteří si přečetli návod a ti mravenci jim nějaký ten půlrok vydrželi ,)