Textoris: Uvedu několik z běžně prodávaných gadgetů. Malé akvárium s mravenci vyplněné mledě modrou želatinou což má být pojídatelný materiál vyrobený v NASA pro izolaci, klasická laserová tužka která dokáže na na 1 kilometr zapálit list papíru, powerball, což je kulatý setrvačník, který když pořádně roztočíš, ztěžkne až o dvacet kilo, antistresová plastelína v tisíci různých kombinací, měnící barvu, skupenství, skákající, svítící - a toto vše každý kousek za příznivou cenu tak 1500kč...o tom, že jsem si objednal jen to malé akvárko a do týdne všichni mravenci umřeli (nejspíš z toho že žrali tu modrou sračku co byla uvnitř) radši mluvit nebudu.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
www.gadgets.com .... neumím a je to i nějaký lastminute :) netuším... :)
a google? to co není na první stránce seznamu to neexistuje :)
MV: Kupovat si jakejkoli GADGET nemá cenu, jen tím potěšíš prodejce, kterej ti za stonásobek výrobní ceny prodá totální nic, co má dobře připravenou reklamu.
co myslite - ma smysl kupovat powerball nebo staci takovej ten gumovej krouzek pro psy?
Skorpion: http://freesound.iua.upf.edu/index.php
Prosím ty kdož přispívali v poslední době do Inzerce, aby si ověřili že jsem je omylem nevzal společně se SPAMem. Třídil jsem to ručně, ale po nějaké době už se mi rozmazávaly řádky. Díky.
Zvuky. Hudbu mám, ale sehnat kapající vodu či bijící zvony se dost problém.
Kdybych tohle potkal v downloadech, tak 5* dám s radostí :-)
Nemáte někdo zvuky pro DrD? Kapání vody, řev bestie ect.? Snažil jsem se to najít v downloadech, ale tam jsem nic nenašel.
V sobotu (zítra) nabírám kolem druhé hodiny odpolední jednoho až tři libovolné lidi v Praze a vezu je na pivní slavnosti do Svijan. V neděli nějak ráno, až se proberem, vezu tytéž (tedy ne nutně) lidi zpátky do Prahy. Hlašte se buď do pošty nebo na 605 542 319 (vodafone).
abbé Faria: Škoda že jsme se minuly časem, dřív sem pařil Outcasta i Academy na docela dobré úrovni. Klan Czech Elite rule :-)
Nerad bych spamoval, ale hraje tu nekdo hru Jedi knight jedi academy, pokud ano, má-li zájem necht se prida do meho nove zalozeneho klanu Jedies of Trebic, ale neni jen pro Trebicaky, diky za misto k uverejneni.
abbe Faria
Nejede zítra někdo do Ostravy?..By se mi fakt hodilo..
IMHO jeho použití k napadení jiné osoby bude posuzováno jako napadení, popř. pokus o vraždu, napadení nějakého domacího mazlíčka mečem bude prozměnu posuzováno jako týrání zvířat. Pokud mečem otlučete značku na křižovatce, je to ničení cizího majetku, pokud mečem zamáváte před soudcem, je to pohrdání soudem, pokud meč zahodíte na nedovolenou skládku, porušujete předpis o nedodolených skládkách. Těchle zásad se držte, prostě tu mačetu drž v ruce a hlavně s ní nehejbej!!!!!
Ad. dlouhé chladné zbraně:
O tom, že se musí nosit veřejně je to pro mě novinka - nic méně železný jeden a půlruční meč do baťůžku jen tak schovat nejde :o) Avšak co vím, tak zaprvé je meč klasifikován do stejné skupiny jako nože (jen o maličko větší nůž, že ano), a za druhé pokud je přenášen veřejnými prostory, tak musí být opatřený nějakým pouzdrem (nejlépe pochva, ale i omotaná látka postačí) a nesmíš s tím nikoho ohrožovat.
A poslední perlička, na poslední zvonění jsme z meči odkrytými běhali normálně po ulici a sem tam jsme si i ťukli a nikdo nám nic neřekl :o)
Jinak o zbrojním pasu jsem taky neslyšel :o))
Tak, přátelé, nenávidění omezenci, lidé a podobná serverová individua...
Míří někdo odtud na Masters of Rock se záměrem setkat se tam s jedním mizerou Dilvišovským? :-)
Všichni, kteří mají rádi Nekroskop ( knížku, ne uživatele ... ) a všechno s tím spojené, tak je tu pro ně stůl ID 2096.
Zveme všechny, kteří mají rádi tuhle ... ehm ... tyhle trilogie, kterých už je opravdu mnoho, můžeme jí říkat jedna dexalogie ... od Briana Lumleyho, mají možnost sdělit své zážitky a ještě mnoho jiného u tohoto stolu
Found
:-)
Jenom nechápu jak chcete vydávat nějaký zákony na chladný zbraně. Vždyť jakej je rozdíl mezi mečem a železnou trubkou urvanou ze špatně svařenýho zábradlí před obchodem?
Co jsem slyšel já, tak například meč (a to nám vyprávěli historičtí šermíři, tedy vlastníci meče) se nosit může, ale podmínka je ta, že musí být na veřejnosti vidět. Nesmí být schovaný. Pokud tedy pujdeš s tou mačetou a budeš ji mít na zádech, kde bude vidět, je to dovoleno, ale kdybys jí měl v batohu a načapali tě, je to trestný čin nebo přestupek, to už nevím. Tj. meč musí být u pasu či na zádech, nikde jinde. Nebo takhle zhruba nám to bylo nastíněno.
Fórum nesledujem, takže ak sa to tu už oznamovalo, prijmite moje najpokornejšie ospravedlnenia :-))
Českým a slovenským RPG svetom otriasla jedna prekvapivá správa - server RPG.sk opäť spustený. Crowen a Marcus po dlhom čase dokončili svoju prácu ohľadom neho a nakoniec sme sa teda dočkali. Viac sa dozviete v správach na smotnom serveri ( http://rpg.sk/?q=preco-bolo-rpg-sk-offline-a-co-s-nim-bude-dalej a http://rpg.sk/?q=rpg-sk-znovu-otevira ). Zdá sa, že máme o ďalšie kvalitné články postarané ;-)
P.S.: fórum tam nehľadajte - bolo presunuté na rpgforum ( http://rpgforum.jinak.cz )
EOZprávička
Nože postoj pútnik a venuj čo to zo svojho vzácneho času tomuto svetu. Svetu, v ktorom hrdí bojovníci bojujú za slávu, česť a spravodlivosť ( a peniaze), kde sa mágovia venujú tajným skriptám a zabudnutým jazykom neprebádaných zemí, aby dosiahli nesmrteľnosť a získali uznanie ( a kde tu aj nejaké peniaze), kde zlodej nie je ledajakým paškvilom, ale hrdým aktérom v zákulisnom boji o moc a prestíž ( a samozrejme peniaze) a kňazské rády neslúžia ľudu len láskavým slovom a vrúcnym pohľadom, ale bojujú zaň na poli astrálnom v boji proti nečistým silám a zvrhlým plodom temnoty. A pochopiteľne za to dostávajú peniaze. Nože nazri do sveta, kde remeselník nie je ledabolou handrou, tučným domasedom či príživníckym darmožráčom. Práve naopak, znalosť remesla či tajov obchodu z vás spraví váženú osobu, ktorá vlastní peniaze a môže si tak kúpiť či už toho bojovníka, mága, zlodeja alebo kňazov aj s celým ich chrámom... Je len na vás po akej ceste sa vyberiete. Možností je veľa, stačí si len vybrať, hodiť kocky osudu a možno porazíte aj smrť... - - -
Ja by som rád pozval všetkých, ktorí by sa radi dozvedeli o prísne verejnom projekte zvanom -="erronis"=- niečo viac, aby len hodili očkom na id : 10 alebo rovno na - - - : www.erronis.larp.sk