Cheche, třeba by pomohlo aby se neregstrovaní mohli bránit vyhazováním registrovanejch. To bych se šel na chat i podívat:-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Lidičky, lepší šikanovat hosty, než nějakými dalšími prostředky i sebe. Má to své pro a proti. Byli pitominy kvůli kterým se vedli pitomé války :) ehm přeháním, musel jsem se nějak začlenit že?
LA: Nazdar, jistá osoba si dala taky inzerát do seznamky a už tam není. Taky byla božská ta osoba (viz. ikonka). ČT SB a Nesrovi :)
Samozřejmě, že je to právo...právo na buzeraci, chcete-li, ale pořád je to jejich právo jako registrovaných uživatelů. A jako každé se dá zneužít. Tak už to prostě chodí. Ah, jak smutné, jak tragické.
Pavetta: Protože to je buzerace... Zneužití moci, žádný "právo"...
Pavetta: Ano, z mé strany byli slyšet přehnané reakce. Za ně se omlouvám. Měl jsem zrovna špatný den... je mi to líto. Ovšem na chatu, jsem nemluvil k tobě a neosočoval jednotlivé uživatele. Prostě jsem mluvil ke všem, tedy i k sobě. Chtěl jsem upozornit na fakt, že to vyhození hosta je podle mého názoru zbabělost. Pokud se host ničím neproviní, je to, jak píše Alcator, šikana... to mě vytočilo. Nemluvil jsem k nikomu, potože moje pokusi o zjištění pachatele selhali. Bohužel můj internetový prohlížeč nepodporuje zjištění kdo to byl, tudíš si musím najít jiný způsob, jak bránit práva hostů...
s úctou anarion
vyhazovátko na chatu jsem pro vás udělal, protože jste tvrdili, že vás hosti šikanují. Je smutné, že když se vám do ruky dostal obranný prostředek, používáte ho k šikanování.
Každopádně jsem několika lidem napsal, jak zjistit, kdo na vyhazovátko kliknul, a připomněl jim, že zneužívání klikátka je trestné. Teď je jen otázka, zda někdo nahoře najde čas, aby zavedl potřebné "ovoce, které se sklízí zcela zelené a zraje během přepravy na lodích".
Lischai: souhlasíš s anarionem, já tě chápu, ale také bys možná změnil názor, kdybys zažil jeho, s prominutím, histerický výlev na chatu. Když jej pak jeden z hráčů upozornil, že mu to nepomůže (z počátku to klikání vyčítal kdokoliv komukoliv), obořil se na něj ve smyslu "Jsi nepoučitelný ignorant", ačkoliv neměl jistotu, že ten hráč na to kliknul.
Nemluvě o tom, že se obořil i na mě (což mi v mé lidské sobeckosti vadí podstatně víc). ;o))
Kdybych byla protivná, mohu říci asi toto:
"Server dračí doupě pojednává o hře dračí doupě a není serverem vysloveně herním. Od toho tu jsou jiné servery, víme?? Pokud nemá icq ani nic jiného (je to jeho problém a věc, jak se zmínil), může s kamarádem mluvit přes vysloveně chaty, kde okamžitá registrace a uživatel tam nemusí ani vypisovat, co ví o doupěti a proč se tam hlásí. Někteří hosté hrají dobře, ostatně se je mnoho z nás snaží do hry vtáhnout, ale jiní jsou tak otravní, že to i optimistu naplňují skepsí. Neříkám, že mi vyhazování hostů nevadí, ale... kdo to tu řeší?? Skorpion, Alfik, Líša, Dilvíšek - no to jsou opravdu velmi častí návštěvníci chatu... bravo, trefils dobře *s nádechem ironie* - chápu, oslovils tak některé, kteří mohou strhávat repku; když už jsme u toho, klidně mi ji nech strhnout za to, že se mi protiví tvé jednání a přístup (možná víc, než těch “klikačů”)”
Skorpione, proč říkád “oni můžou” s takovým skoro sarkasmem?! Ostatně proč by nemohli?? Je to jejich právo, chat je pro ně odpočinkem nebo způsobem, jakým si hlídají, aby je server automaticky nevyhodil. A sem tam je ignor list prostě nenapadne a řeší to radikálněji, holt.
Fórum: No comment, protože jsem to po dvou příspěvcích vzdala a to se divím, že mi to trvalo tak dlouho.... :o)) :o// :o((
LA: děkuji za zastání, jsi můj správný zakladatel a já, jako tvůj multinick, jsem na to hrdá.
anarione: dám ti jednu malou bezvýznamnou radu... zkus si všimnout, že v putyce jsou dva chatové stoly, kam chodí především hráči... zkus to napsat tam. ;o)) *tichá nápověda z publika* Jestli to ke mně napíšeš Caps Lockem, tak to smaži, jasné?? Rozumíme si?? To samé, pokud hráče oslovíš "hříšníci" apod. nebo jim budeš vyhrožovat strhnutím reputace. Ani jedno z toho není přístup, který by racionálně podporoval vzpytování svědomí. A tím se s vámi loučím, doufám, že jsem se vyjádřila srozumitelně a co nejméně zahořkle,
zakladatelka herní místnosti (mimochodem, to už tu také bylo propíráno)
krčmy U Vyděděnce
Má ženská podoba se vyjádřila špatně. Samozřejně že ej to špatně, ale jak psal někdo předtím jediná pomoc je ta že se registruje, jinak ho hovádka budou vyhazovat, smůla, ale zkus poprosit aby se to udělátko vyplo, hosti ted už na chatu nebuzerují. :-)
Stojím za anarionem. Trochu mě překvapuje, kde se ve vás bere tolik alibismu. "Když se Ti to nelíbí, registruj se, jdi jinam; nás to nezajímá." Toho bych se opravdu nenadál.
Vedou se tu úzkostlivé hovory o tom, jaký mají tlachy na fóru vliv na případné další návštěvníky. Myslím, že jedno bezdůvodné vyhození z chatu vydá za patnáct stránek spamu.
S tím nemá nic společného 17, podobné rozhořčení může přijít i v jiném věku, vlastně by mělo přijít na každého. No, mělo.. nepřijde.
Není to tak dlouho, co jsem četl od nějakého publicisty úvahu, kde něco podobného pěkně zhrnul.
Společenští paraziti a slaboši mají neuvěřitelné možnosti pod rouškou (nejen internetové) anonymity. Parafrázuji, ale sedí to, to klikátko totiž neoznamuje, kterej hňup to zmáčknul.
Osobně se taky stydím, když se zbytečně vyloučí hosti a já zrovna mrtvím na chatu... A klidně ze sebe vola udělám, abych to vyjádřil.
Anarione, je ti 17, tyhle výlevy ti nepomůžou.
Ne, není to proto, že to je HOST, ale proto, že MŮŽOU. Můžou ukázat ze srandy moc, tak ukážou, to neni odpor k hostům. S... kašli na to, je to beznadějný, jen tu ze sebe děláš vola.
Aramir: Mě spíše žere jiná věc. Fórum... věčně diskutované téma, ale co mají všichni, proti hostům? Chovají se, jakoby to byli jejich nepřátelé, které je potřeba ihned vypudit z místnosti, aby bylo právu učiněno za dost. Je to holý nesmysl... Pavetta se hájí větou: Ať se host registruje a bude mít pokoj, nemyslíš??
Ne, nemyslím, tento server je otevřený i pro hosty, vždy byl a doufám že i bude. Co ješpatného na tom, že si někdo zajde na chat a pokusí se hrát taky drd, beztoho, aby 3 dny čekal na heslo. Co je špatné na tom, že místo jména, má uživatel přezdívku host a pár čísel... dělá to z něj nepřítele? Až to zavání serverovou diskriminací a slogany typu: Mrtvý host, dobrý host. Možná jsem se do toho opřel, ale vězte, že není nic příjemného plánovat s kamarádem bitvu, sejít se spolu na chatu a probrat to, aniž by jsem plácal kredit. ICQ nemám, skype taky ne... je to moje věc. Jdu tedy na chat. A když kamarád zapomene heslo a jde mi v ústrety, jako obyčejný host, musí se hnedka vyhodit? Jenom proto, že je to HOST? Vidíte v tom slovu snad nějaké zlo??? Proč? Proč je vyhazujete, proč se ani nepřiznáte kdo to dělá a proč když se tu jeden uživatel snaží připomenout tento problém a mluvit trošku vážně, shazujete ho, děláte si z něj psinu a připadávám to zábavné. Inu proč né že? Hosti vám repku neztrhnou, ve fóru se nedává, tak proč dodoržovat pravidla? Aramir má pravdu, fórum se změnilo a podle mého názoru, ztratilo účel. Ta kolonka nad fórem je tu akorát jako parte dávných dob a smysluplné příspěvky, které se tu za čas objevý *příkladný názor je Maris* zmizí v záplavě plků. Vám je to ale jedno, hlavně když si zaplkám... inu je to vaše věc. A tento příspěvek zmizí jako minulé... tak tedy toto, bylo mé poslední slovo. Plkejte klidně dál, jedinec to nezmění... Ale chováte se.... *budu slušnej a nebuduříkat nic*
bez úcty...
anarion
anarion: Pokud dokážeš změnit zaběhnutý trend tady na fóru, tak ti koupím co budeš chtít. Všechny předchozí pokusy dopadly neúspěchem. A za čas ti nezbude nic jiného než rezignovat na to a smířit se s tím jako my všichni ostatní. A pokud ti můžu radit..vůbec na forum nechoď...
anarion: Oni si z tebe dělaj prdel, protože ví, že tahle zpráva stejně absolutně nic nezmění - jsem tu 3 roky, věř mi...
Barbar: To je ten, kdo tu teď neni, protože jinak by to tu už dávno smazal...
Pavetta: Tak to se moje milá pleteš. To tlačítko nebylo stvořeno jen tak. Bylo a je tam proto, že když přijde host, a dělá bordel, může být vyhozen. Né jako zábava na vyhazování hostů. A když už si tak za tím stojíte, proč vždycky mlčíte, když se ptám kdo to byl? Proč vyhazujete hosty, kteří jenom vstoupí do místnosti a nic neřeknou a když už hrajou smysluplně a třeba vám to zrovna natřeli, také to není důvod k vyhazovu. Proboha, vzpamatujte se, to že můžete vyhazovat, neznamená, že vyhodíte každého. Vzpomeňte si proč bylo to tlačítko vytvořeno a ptejte se sami sebe.... respektujete to?
Ps. Nikoho neosočuji... mluvím k celému servru, ti hřšníci ví, o koho se jedná.
anarion: za prvé, Marsia má pravdu a za druhé. Je to právo registrovaných. Možnost volby, zda tam chtějí hosta nebo ne. Ať se host registruje a bude mít pokoj, nemyslíš?? Navíc nějaká ta část na to klikne omylem, když se kouká, kdo je v jakých dalších místnostech.
Vzdej to, padlý hrdino :o))
Anarion: Zkus apelovat na Chatu - ono sem ti lidi (či jiná havět), které oslovuješ, pravděpodobně stejně nechodí.
all: Už jsem tu jednou psal a tázal se, copak je to za výroky. Jakýpak Bono? Já se tady pokouším diskutovat normálně a poprosit lidi, aby používaly vyhazování hostů s respektem a vy do toho pletete reputační války, kluby, klany, komunity, nějakýho bona... proboha.... zamyslete se. Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé...
Pokud někdo nadhodí, že je problém na chatu, týká se to vás všech, pokud ale to někdo začne parodovat, zveličovat, nebo jinak překrucovat fakta, je to podlost a dotyčný by se měl zamyslet nad tím, co chtěl autor citátu říci a né využít příležitost pro nový plk....
Prosím, věnujte se chvilku tomuto tématu s vážnou tváří...
Ty jsi nechtěl žádné války, ale uniklo ti, že tu už delší dobu jedna utajená válka zuří, tiše a pod povrchem. Teď vyplula na povrch, a nic před ní neobstojí. Bono pod svými rozkošnými kopýtky rozdrtí minimálně tři redaktorské posty. Které to budou? A proč to všechno? Bonovi došla trpělivost. Povede nás v boji za větší volnost fora, víš?
Bono Toridas!
All: Nechtěl jsem žádné války ani združení... prosil jsem vás všechny, aby se každý z vás zamyslel nad sebou, jak to tlačítko používá a pokud by dospěl k názoru, že neoprávěně, pokusil se napravit sebe sama. Byla to prosba, nic vic...