Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Zdravím

Já a hyperhobit opět založíme herní stůl, kde se bude hrát,

VŠICHNI JSOU ZVÁNI,
Všichni kdo by měli chuť hrát, ať se mi ozve do pošty.

Děkuji

Uživatel úrovně 0

Ahoj,založil jsem stůl

Transformers

kde můžete si vyměnit názory na tento nový film.Doufám že někdo se k diskuzi připojí,tak pojďte;)

ID:2119

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Almad: Zapomenutí, nebo zkažení hesla jak sem, tak na mail by bylo možným předmět zkoumání "vlastní blbosti", ale smazání svého vlastního prive stolu?

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Obecná dílna opět v provozu.
Pokud se nějaká data ztratila, omlouvám se, leč byly fyzicky poškozeny soubory s databází. Zálohy samozřejmě někde jsou, ale že by se mi v nich chtělo vrtat...

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Pohybuje se zde existence, jež nějakým způsobem mění hesla uživatelů a též přístupová hesla do mejlových schránek.

Hej, tomu prvnimu bugu bych veril, tomu druhemu ne - neboli, problem je u tebe.

Ale ano, vsichni si zkontrolujte kdo je mezi vami a internetem, zda to nekdo neodchytava a zda nemate v pocitaci neco oskliveho, co vas cte. Internet neni tak bezpecne misto, jak jste doufali, takze sifrovani a firewally s anitviry (event. non-windows system) by mely byt beznou cinnosti.

Nedelej tu ovšem prosím, oko, z vlastní blbosti hromadnou paniku.

Jeho Astrálnost

Vážení přátele.

Obávám se, že nějaký červ provedl pěkně nepěknou kulišárnu. Avšak chtěl bych všechny upozornit, že Astrál fungovat bude, stejně tak Vás budeme obohohacovat astrálními příspěvky v rubrikách a též v diskuzích, kde budeme hájit čest tohoto servšeru i Astrálu. Mohu Vám přísahat, že si s tímto problémem dokáži poradit, až nastane správný čas. Jako vždy.

Chtěl bych Vás ale, vážení spoluuživatelé, varovat (nechť je toto i informací pro redakci, aby byla zpravena o tom, co se tu děje). Pohybuje se zde existence, jež nějakým způsobem mění hesla uživatelů a též <b>přístupová hesla do mejlových schránek</b>. Doporučuji vysledovat IP adresu, ze které jsem se já naposledy přihlašoval (já, tedy <i>Astrální oko</i>), jelikož z této IP adresy ten ctěný pán či milá paní porušil/a serverová pravidla.

Doufám, že ten jedinec neprovede podobnou kulišárnu i někomu jinému, jelikož mazání soukromých stolů je docela odsouzeníhodná věc.

s pozdravem (Čest Temnotě, En taro Bono, Linux s Vámi)

<i>Jeho Astrálnost

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

To tlačítko znovunačte dolní rám (ten, do kterého píšeš zprávu) - totiž seznam lidí na šeptání se vytváří při načtení dolního rámu; kdyby od odeslání poslední zprávy někdo přišel, nemohl bys mu šeptat (výběrem z nabídky).

Samozřejmě použití šeptátka, stejně jako načtení celého chatového okna znovu (F5) to řeší.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Mohu se na něco zeptat? K čemu je na chatu klikátko, které aktiualizuje seznam přítomných... pokud si nastavím aktualizaci po 10 vtěřinách *myslím si že tak to má většina* při každé aktualizaci, nebo mém oblíbeném F5, se mi aktualizuje úplně vše... a ještě nikdy se mi nestalo, že po kliknutí na aktualizaci přítomných, by mi to nějakou změnu provedlo *a že jsem to zkoušel častokrát* Vím, je to trošku maličkost, ale zajímal by mě váš názor.
děkuji

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Nathaka: Vítej, bylo to tu cca hned po tom co ta featura byla.

Ještě můžeš dát %, efekt bude stejný.

A myslím si, že pro ty méně cool je vpravo filtr Vše - Všechny a dokonce si můžeš nastavit řazení.

Ještě něco si máme myslet? ,)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Milí drazí,

otevřte si druhé okno s dradou.cz a následujte tyto pokyny:
1) Klikněte v levém panelu na tlačítko Uživatelé (je úúúplně dole)
2) Nyní hledejte prázdné pole, u kterého bude napsáno Fragment (je to to druhé z těch dvou)
3) Nyní do toho pole zadejte znak "_"

Vidíte, jaký kraviny mne takhle po nocích napadají.

Zmáčkněte tlačítko "Enter" (To je to druhé největší, ale ne to široké, to uprosřed trochu napravo)
Vyčkejte malý moment, je to poměrně hustý traffic.
A teď mi řekněte, co si o tom myslíte :)

//Může být smazáno, vím, že to je příspěvek trochu na hraně... ale nech to tu, Dariane, aspoň chviličku :)

Uživatel úrovně 0

Svět Pevnina
http://svet.pevnina.cz
hledá nového redaktora. Pokud by ses jím chtěl stát zrovn ty, napiš mi poštu nebo pošli email na adresu agarwe<zavináč>pevnina<tečka>cz.
Nabízíme příjemný kolektiv lidí, který není spojen jen prací, ale i přátelstvím, možnost předvést své spisovatelské umění při psaní modulů nebo i nerůznějších článků. Práce není placená a navíc redaktor by neměl psát jen kvůli zisku, ale kvůli zájmu o fantasy a RPG. Vážní zájemci, kteří se domnívají, že jejich schopnosti jsou dostatečné k publikaci v modulu, ať mi napíší na výše zmíněné kontakty...

Agarwe, spolu-administrátor, redaktor, mluvčí:-)

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Napiš to k ID=160, tady to zapadne a stejně ti nikdo neodpoví.

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Alespoň jedno schálené dílo v Nových rasách měsíčně, prosííííím...

Uživatel úrovně 0

Zdravim,
založil jsem stůl, který by měl prozatím nahradit porouchanou obecnou dílnu. Podívejte se a dozvíte se víc. ID 2113

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

Pozvání:
Od 18. do 22. 8 se v Praze koná Letní škola Shakuhachi <pro neznalé: http://en.wikipedia.org/wiki/Shakuhachi> v rámci které ce budou konat i koncerty:

V sobotu 18.8. v Kostele Na prádle (roh ulice Říční a Všehrdový, poblíž parku na Kampě)
Christopher 'Yohmei' Blasdel, Vlastislav Matoušek, Kees Kort zahrají
Honkyoku - tradiční zenový repertoár; některé skladby tohoto repertoáru mají až tisíceletou tradici a představují esenci hudby pro šakuhači
dosp./student/důchodce 150/100/80 Kč
---
V neděli 19.8. v Literární kavárně Řetězová (Řetězová 10, Praha 1)
jedinečná kulturní událost:
Současná poezie a šakuhači
vystoupí James Ragan, přední americký básník, doprovázený Christopherem Blasdelem & Petr Borkovec, skvělý český básník, doprovázený Vlastislavem Matouškem a Markem Matvijou
---
V pondělí 20.8. v Literární kavárně Řetězová (Řetězová 10, Praha 1)
Christopher 'Yohmei' Blasdel, Vlastislav Matoušek, Kees Kort
současná Art-music pro šakuhači - skladby Vlastislava Matouška a dalších
netradiční skladby současné vážné hudby
---
V úterý 21.8. v Kostele Na prádle (roh ulice Říční a Všehrdový, poblíž parku na Kampě)
Studentský koncert - koncert účastníků Letní školy v doprovodu svých učitelů
jistě zazní skladby tradiční i netradiční a dost možná i irské
cena 50 Kč

Dodatek: Všechny koncerty začínají v 19.30.

Pokud by to někoho zajímalo, je vítán.
CM.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Chystá se další serverov pochod, tentokrát, konečně, na Moravě v oblasti Luhačovicka, na moravsko-uherském pomezí. Sledujte stůl Čundry v Putyce!

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Inu všimly jste si jak LG zamakal? Kolik nových kouzel tady máme? Byl jsem v putyce a každou chvilkou bliklo nové... člověk to ani nestačil číst :o)

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Nechápu Tvůj postoj, Pavettko. A co s ním, můj znáš a ani jeden nic nezmění.

Uživatel úrovně 0

No a co prostě udělat stůl jenom pro neregistrované? A když by se tam chtěl podívat někdo z reg., tak by se prostě odhlásil...

ingPepa

Bránit? Jako tlačítko "vyhodit registrované"?