Skorpion: Ten už nevyroste.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Tak ho nechte, on je ještě Malej...
On je divný celý. :-)
Upírek: ty máš dneska nějakou divnou náladu ne? Viz to cos napsal teď a viz to cos napsal do galerie;) "Malý upírek 15:33:00 18.09.2007 fuj"
Stejně je to stůl na hovno, podle mě
Ehm, ten stůl dost často sloužil k odklonění diskuze z fora tam. Nemyslím si, že zrovna tahle reklama by byla tak špatná.
Jejda. (Omlouvám se za to měkké i...)
Kdyby to místo bylo pro účel samotné reklamy lepší, nebylo by výhodné dávat reklamu ještě jsem, to je vše.
Dobrá, zrovna skiny jsou dobré téma :)) Pardon. Však ať pokračují. Zahltit spamem oznámení, to jde, ale zahltit jednou reklamou celou diskuzi, to bych si nedovolil ani zkoušet.
Nathaka Warrior: Lepší než hovor o skinech? Neřekla bych.
Víš jak dlouho já sem chodím? :))) Ty reklami se mi tu nikdy nelíbily (a určitě jsem se už i párkrát ozvala), ale v podstatě mi je to jedno. Jen jsem chtěla podotknout, že jsou pro reklami vytvořena lepší místa. :)))
Jop, tam je taky. Už ses mohla ozvat milionkrát a jednou předtím. Proč já? :-) Spousta pozvánek tady už prolítla. Navíc u stolu Reklamy je přece jen jinčí návštěvnost. On je totiž, jak jsi velice trefně podotknula, dost nenápadný :-)
I kdyby to měla být jediná obhajoba, furt lepší než plkání, nebo ne?
Nathaka Warrior: Od psaní pozvánek ke stolům je v putyce takový nenápadný stolek, na který je zde na Fóru takový nenápadný odkaz, takže kdo touží po tom, aby jeho pozvání nezapadlo, kam by asi měl psát?
ID: 1432 - Stůl o ničem
Stůl přešel pod nového správce (mě) a s tím přišel také nový impuls pro sepsání mé představy provozování stolu na nástěnce. Stůl o ničem se zkusí zvednout z prachu a všechny vás zve popovídat si o čemkoliv si jen budete přát. Půjde nám o vtip, atmosféru a hlavně klid. Aktuálně je docela vhodná příležitost prodiskutovat historii tohoto stolu, k čemuž máte dobrou příležitost.
Stůl o ničem, stůl o všem, stůl pro Vás.
Btw: Malá a nenápadná poznámka Queezel o stolu Světem s dějepisem a zeměpisem tady okamžitě zapadla, div jsem si jí nevšiml, takže bych rád upozornil i na docela příjemný stoleček s ID 2136
Timothy gold....jedině on:)
Světlej skin?! Světlej skin?! To je zvrácenost!
Skorpion: "no CSS allowed"? to nemusi programovat nikdo, staci zmenit nastaveni :) v nekterych pripadech prepnout jeden flag. :)
No fuuuuuuj.
Evolved Light !!
Jedině Evolved Light to může být, šálalalá...
Nefachají lide.wz.cz ... VÍTE O TOM???? Chtěl jsem tam updateovat new photo, ale nějak to nechce autentizovat... kde je mistake?
Všechny jsou o zvyku... Ale chápu, že někomu nesedí.
Škorpik: Historik mi přijde poněkud chaotický. Měl jsem ho 2 měsíce. Pak jsem to nevydržel a dal sem si tam původní, slavný, nejlepší, úžasný, dokonalý Simple Ancient Dark