A stůl Anime a Manga taky.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Vskutku, stůl Pokémon už tu máme...:-)
abbé Faria: Tos neměl dělat.
Stůl Fantasy Anime
ID stolu: 2143
Stul o fantasy i nefantasy anime, pro fanatiky vsech veku i velikosti.
Jurika:Ty jo to vypadá opravdu super,doufám že budu mít čas.
[Elrond půlelf]-Že by jste byli tak namyšlení,a tupí,že přehlížíte smrt svých cvelfů?:)Ano,jste.
Jurika: Díky za upozornění, vypadá zajímavě. Nebude tam nějaký sraz? ,)
[Elrond půlelf]: Měl jsem právě zasedání sám se sebou a rozhodl jsem se udělit radě elfů titul "Nejneschopnějších elfů", neboť to jsou za X let jejich existence pořád nechápající špičouši ...
Měli jsme včera zasedání elfí rady a rozhodli jsme se udělit titul "Nejneschopnějších elfovrahů" těm, kteří se spolčují v hnutí "Smrt elfům", neboť za X let existence se jim nepodařilo zabít ani jediného elfa.
Jelikož se říjen kvapem blíží, vyvěšuji tady prográmek toho našeho SF a F hemžení u nás v knihovně Smíchov, Nám 14.října, Praha 5 ;)
Týden knihoven 2007
2.10 – 6.10. 2007
Besedy, přednášky, autorská čtení a další kratochvilný program aneb kdo všechno k nám zavítá:
Úterý
11:00 – 12:00 – vydavatel „Strak na Vrbě“ Michael Bronec
16:00 – 17:00 – spisovatel Ondřej Neff
17:00 – 18:00 – skupina scénického šermu Dačičtí
18:00 – 19:00 – kapela Hakka Muggies: lidové melodie Irska, Skotska a Bretaně
Středa
11:00 – 12:00 – šéfredaktor časopisu „Pevnost“ Tomáš Němec
15:00 – 16:00 – MaelströM: Soumrak Bohů – dobytí Mexika
16:00 – 17:00 - MaelströM: Mytologie a život Mayů
17:30 – 19:00 - spisovatelé Františka Vrbenská a Leonard Medek
od 14:00 po zbytek odpoledne bude probíhat výtvarná dílna pod vedením malíře Jakuba D. Kočího
Čtvrtek
11:00 – 12:00 – šéfredaktor časopisu „Ikarie“ Vlado Ríša
15:00 – 16:00 – MaelströM: Úvod do Role-playing games
17:30 – 19:00 – spisovatel Miroslav Žamboch
od 15:00 do cca 18:00 bude probíhat herní odpoledne s Palubou – deskové i logické hry rozličných druhů ve velkém počtu pro všechny věkové kategorie
Pátek
11:00 – 12:00 – prezident českého fandomu Zdeněk Rampas
16:00 – 17:00 spisovatelka Lucie Lukačovičová
17:00 – 19:00 – literární SF a F workshop
Na všechny akce vstup volný
Změna programu vyhrazena
Nový větší menší projekt. Almanach questů. Reklamu najdete u stolu Reklamy a informace přímo u diskuzního stolu.
ID: 2140
Jako bych tu nebyl :-)
Ještě že ne(s)padá na/pod Zombieho.
Rychle si něco přejte, NET/Server padá ...
Jsem irracionalista, to je všeurčující.
Lituji těch, kdo nejsou.
Astralni oko:
mas pravdu.
Jsem Okošlivý.
to tě šlechtí, žes na to přišel, nicméně jak ti zajisté došlo, myslela jsem to poněkud...hmm, jinak :)
Všichni nemají to štěstí být krásní jako ty... :-)
Vy jste oškliví
-> Velký pako, třeba?
No jen aby nám nevrostl do jiného nicku...