Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Tinwen: A co tam jako vidíš? To musíš každej den kontrolovat repku?
No v Historicu to je na dva kliknutí, v Simple na jeden, fakt hrůůůza :-P

Ikonka uživatele Tinwen

Uživatel úrovně 0

v historiku je složité nahlížení do vlastních statistik :D ať žije Simple Ancient Dark :)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Historic uživatel, historic skin.

Uživatel úrovně 0

G_r: A to by jako programoval kdo?

PS: Historic!!

Uživatel úrovně 0

Timothy, jedině Timothy, získal přízeň mou...

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

a co "css not allowed" skin?

Uživatel úrovně 0

Stůl U Zhulené můzy (aneb Čakovodoupě.cz) opět funguje, ID 714

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Mě si nikdy Evoltety nelíbily a zůstal jsem věrným starým dobrým Almadovským, ale to spíše o zvyku...

Uživatel úrovně 0

NW: Tak si změň rozlišení =)

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Áááále! Fšichni přeci vědí, že Siple Evolved Dark je nejlepší a proto taky základní že?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

NW: Historic je Best... mám ho už roky. Pěkná gotická atmosféra :o)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Simple Ancient Dark forever. To písmo v Simple Evolved Dark je při mém rozlišení nečitelné. Tak. A máte to.

Uživatel úrovně 0

Fenqel: Já věděl, že mě ta lenost bude mrzet. Tady jsou výsledky za poslední měsíc (skiny uživatelů, kteří se naposled přihlásili před měsícem nebo později). Počet takovýchto uživatelů je 739.

63,19% - Simple Evolved Dark
13,94% - Historic
7,98% - Simple Evolved Light
4,87% - Simple Ancient Dark
4,74% - Timmothy Gold
3,38% - Family Silver
1,89% - Simple Ancient Light

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Ale to je hodně zkreslené, když je Simple Evolved Dark nastaven jako zíkladní. Nešlo by to vyhodit tak za poslední měsíc? Pokud si pamatuji, Alcator taky někde vytahoval údaje za jeden měsíc.

Uživatel úrovně 0

Jestli opravdu tolik toužíte po statistikách skinů, tak tady něco málo mohu nabídnout:

70,35% - Simple Evolved Dark
21,42% - Historic
4% - Simple Evolved Light
2,05% - Timmothy Gold
1,08% - Simple Ancient Dark
0,75% - Family Silver
0,35% - Simple Ancient Light

Na zaokrouhlovací chyby se záruka nevztahuje, kožoměňci podchyceni nejsou a výsledek může být mírně nepřesný vlivem započtení uživatelů, kteří sem již dávno nechodí.

P. S.: Něco takového dělal už kdysi dávno Alcator u stolu "Týden se serverem" (Nebojaksetojmenuje).

Karbous.

Příspěvek smazán (čas smazání: 2007-09-16 17:40) --James Timqui

Uživatel úrovně 0

Stoupa: A taky v URL by to mělo být napsáno - skin=...

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

¨Podle tohodle:
© 2002 - 2004 Almad a James Timqui, design © 2002 by Almad. Pokuď je tam napsáno toto tak je to ancient.

Uživatel úrovně 0

Potřebuji houslistu. Pro informace si pište Írime do pošty.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Můžete mi říct, jak poznam jakej skin mam?...ne, to neni vtip:)
Mam buď "Simple Ancient Dark" nebo "Simple Evolved Dark" ale nevim jak to mam poznat