Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

konopaslik: takových lidí je... já si pamatuju člověka z Broodwar.info potažmo broodwar.cz kterej "odešel a už se nikdy nevrátil" asi 6x

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Hrdlořez Nesro [pošta] NEW 15:20:13 12.10.2007
"...Až za pár sekund odlognu, už nikdy nenalognu..."

vs.

Hrdlořez Nesro [pošta] NEW 17:12:01 13.10.2007

???

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

Hrdlořez Nesro: sry, sem si udělal srandu mno :-D Ale ten vůl to fakt tvrdil.

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

taky bych řek, že jich je víc :))

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

Nesro se přiznal, že má multi nick, s jedním teď hraje u stolu "Slovní fotbal trochu jinak." ha ha

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Salmar: Tak to byl odchod hodny genia XD

Uživatel úrovně 0

Aritma: Vysvětlím, ale ne teď.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Ono to s tím blbem, co si říkal Hrdlořez Nesro nebylo zase tak slavné. Těsně před svým odchodem zneužil pravomoci pomocného správce a smazal pěknou hromádku příspěvků na stole U Zhulený můzy. Než stihl mazat další včetně nástěnky, sebral jsem mu tu funkci. Provokoval zakládáním stolu U zhulený múzy na truc. Jednoznačně 4*-5* dílo ohodnotil nulou atd. Takovéhle lidi tu doopravdy nepotřebujeme.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Pohřeb? Ne na upíry platí kremace...

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

A vlastnoručně je pohřbívat nechcete?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Tak mě zarazilo, pokud jste vyhnali Malého Upírka, měl by alespoň býti v nekrologu vyhnanců ne?

Ikonka uživatele Aritma

Uživatel úrovně 0

Snorch: Jak to myslíš? "Kvůli mě"

Uživatel úrovně 0

vy ste mi ho vypudili!

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Teda já to nějak nechápu... Fakt odešel? Proč?

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Kdo založí stůl "Rozloučení s Neserem"?

Uživatel úrovně 0

Tys mě rozbrečel

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Hrdlořez Nesro: Už zase?

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Rozloučení

Tímto bych se chtěl rozloučit s Vámi všemi, co jste mě tu poznali. Až za pár sekund odlognu, už nikdy nenalognu. Omlouvám se všem, kterým jsem udělal újmu smazáním pár příspěvků ze stolu 714. Neudělal jsem to dobrovolně. byl jsem k tomu donucen, takže se prosim zas tak na mě nezlobte.

Se vší úctou k lidem, kteří mi pomohli - jmenovat je nebudu, je jich hodně - kteří mi radili a měli mě rádi. S úctou adminům a redaktorům se s vámi loučím.

Nesro
alias Hrdlořez Nesro
alias HN

sbohem, slavný servšere