Lidi můžu se zeptat ?Když něco hledám v vyhledavači třeba jako nějaké povolání (hledám v dračím doupěti)tak se mi tam ukazuje jiná stránka dračího doupěte ak automaticky mě to odhlásí když se na tom jinym DrD přihlásím tak mě to přehodí sem co to má být?????
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Zvuky v pozadí? To jako větry?
Využívate pri hraní RPG hudbu či zvuky v pozadí alebo aj ako hlavnú náplň hry?
Ak ste odpovedali áno, tak vás potom možno zaujme server http://www.soundsnap.com/ , ktorý ponúka obrovské množstvo skladieb, zvukových efektov a podobných záležitostí. Sám som ho ešte úplne nevyužíil, ale IMHO má veľký potenciál a možno niečo z jeho obsahu využijete.
A ak ste povedali nie, tak... prečo ste to čítali až sem? :-P
nesro: Tak... a je klid. :-)
Astrálne oko, to je preto, že Darian trčí chorý doma ;-)...
Tak... a sem fuč. :-)
Bitváááá, bude bitváááá!
viz stůl ID 2153
Poslední dobou bývá přihlášeno víc redaktorů než řadových uživatelů...
Schullin Koulle: Psal mi jenom že čeká na Almada až nahraje obrázek do databáze :o)
anarion: Asi už se na to nemůže ani dívat ;)
Almade, Almade.... Cassilasovy čepele verze 2. stojí. To to Krtecek snad bojkotuje, nebo co :o)
Stoupa: Rejpale ^_^
Lerain: Stašící duchové...na to je jediná odpověď: Velvet!
Tak se bojim,že tady někdo leze do nicků...a nebo začnu věřit na duchy.
No teda, tdy se dějou věci...:)
Omluva
Prosím o odpuštění pány Upírka a Nesra za to, že jsem je tu sprostě urážel.Vězte, že si to, co jsem napsal, si o Vás nemyslím. To, co jsem napsal, mělo značit něco jiného, ale co můžete čekat od vola mého formátu, že.
Nesro: Tak tě smažou...a?
Když si prohlásil, že už nikdy nenalogneš, tak ti to může bejt fuk.
Ale kdyby ses už nikdy nepřihlásil, tak bys pravděpodobně neviděl jak lidi reagujou na tvoje rozloučení napsaný s tagem H2 aby si toho všichni moc dobře všimli, že?
V tom případě to byl nechutně ukvapený závěr..
konopaslik: Já sem nechtěl nalognout, ale oni mě chtěli smazat ( a asi ete chcou ), nevidím v čem sem se provinil, tak to ete pár dní vydržim, snad to zjistim. :-)
konopaslik: Pevná vůle :o)
Autoři děl Zaratan a Fenrir, ležících v čekárně Bestiáře, nechť se mi laskavě ozvou do pošty.
Dík