Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Že by diskuze, he, hee? Ne, ne, tohle vypadá, že bude brzy utnuto.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Jen to "piště do pošty" se nepovedlo...

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

znamená to,ž e nějaké stoly byly sloučeny v jeden a to "z: xxx" ti píše z jakého z těch dvou stolů to je. ;-)

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Co to prosimvás znamená?:

[Z: Čest českým četařům v záloze]

je to důležitý. pište do pošty

Arrtel

http://s7.bitefight.cz/c.php?u id=45109

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Neviem síce, ako je to v iných rubrikách (i keď predpokladám, že tam sa dajú narodiť lapsusy ešte parádnejšie) v poslednej dobe sa nám ale v čakárni rubriky ČaE opakuje ten istý problém: Autori dávajú tagy i do textu v políčku "Anotace", mysliac si asi, že takto zabezpečia, aby bol text v kurzíve. Ono to ale netreba robiť - anotácia je v kurzívach sama od seba, je to nastavené tak, aby bola čo najviac odlišná od zvyšku textu (preto je v i samostatnom poli i po publikovaní).

Takže opakujem: Žiadne tagy do chlievika "Anotace" a ani do chlievika "Název", lebo tam nefungujú, formátovanie je normované, to jest dopredu nastavené.

Uživatel úrovně 0

Pro všechny nováčky, kteří už nechtějí být nováčky,
pro všechny, kteří chtějí býti rádcem či rádkyní,
pro všechny, kteří jimi již jsou a potřebují změnit svůj uvítací dopis,
pro všechny rádkyně a rádce, kteří již nikomu radit nechtějí:

Nastavení rádců a nováčků po dlouhé době opět začalo fungovat!

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Pojďte si zahrát komorní larp

Upoutávka (pozor na mezeru):
http://www.courtofmoravia.com/Img/larpvikend3-v1- preview.gif

Přímý odkaz (pozor na mezeru):
http://www.courtofmoravia.com/planovane/larpvikend-3 /

Uživatel úrovně 1

Přátelé i nepřátelé stolu Technika hraní.

Následující hra se bude odehrávat na bojišti a uprostřed bitvy. PJem bude pravděpodobně Sethem Tartir a zatím to vypadá, že se budou řídit dvě skupinky hráčů na dvou stranách válčících armád.

Těším se na vás. Diktátor stolu Technika hraní, Nathaka.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Pro ty se skinem Historic: V rolovací liště se nám objevila dvě velice kvalitní díla, která už předem dostala 6*... ;-)

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Zdenál: a? Jsem pro :)

Ikonka uživatele Aritma

Uživatel úrovně 0

Zdenál: O co teda jde? Jaká hra? Larp, U stolu, Po chatu, nějak jsem nic o tohle nenašel (to ale neznamená, že to tam není, sem slepej jak patrona)

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Myslim že by se na to přišlo nejpozděj při hromadným převlíkání z civilu do trestaneckýho mundůru první den transportu.

Uživatel úrovně 0

Zdenál: a co kdyby se holka převlíkla za kluka? budete to zkoumat:-D

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all:

Pro mě velmi pokroková záležitost. Trvalo dlouho, než jsem vše zorganizoval, tedy poslal jsem do MS ukázku svých děl, pokud mi to někdo časem nesmaže, posílal by jsem dál, takže jukněte do obrazárny: Rytiny by anarion

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Flavius: jako larp by to bylo asi za hranou zákona.

Uživatel úrovně 1

Vážení pánové a vážené dámy,

Práce na Dračím manuálu se hýbají.

Legar, Skorpion a také má skromná maličkost nyní pracujeme na jeho úpravách. Proto vás prosím o návštěvu stolu 1447 (DraciDoupe.cz: Dračí manuál - bugs) a o dopsání ještě dalších chyb, pokud jste nějaké našly, muhehe.

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

Pokud byl dnes večer někomu smazán z Čekárny Bestiáře příspěvek, který byl nápadně delší, než čtyři řádky, nechť mne na to upozorní a znovu jej pošle. Bude posouzen přednostně.