a proč se to řeší na Fóru? OHZD je soutěž, ve které hlasuje hrstka (necelé procento) uživatelů, proč se případné pochybení redaktorů rozebírá na anonymně přístupném fóru?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Já měl zato že do OHyZDU postupuje vše co má průměr nad 4.00...
btw. ... už to možná je torchu opožděné, ale když jsem si přečetl co se mi vybaví když se řekne šnovač, tak tady všichni psali pavoučí král, zajetí snů .. takové plky ... stejně jako když se zeptáte co za první zeleninu koho napadlo a nikdo neřekne mrkev i když ho napadla první, páč chce být zajímavý .. mě napadlo seno ;o)
Nominované příspěvky v rubrice Články & Eseje * (3883) Čas stmívání [Prohlédni] * (3766) Dlouhá noc [Prohlédni] * (3765) Handlíř [Prohlédni] * (3879) Leda ve snu, Kapitáne! [Prohlédni] * (3795) Mater Dei [Prohlédni] * (3677) Odchod [Prohlédni] * (3805) Pán much [Prohlédni] * (3751) Ponuka [Prohlédni] * (3851) Poslední kouzlo [Prohlédni] * (3754) Slavné písně bardské, část první [Prohlédni] * (3803) Smrt je milosrdná [Prohlédni] * (3858) Spod víťazného oblúka [Prohlédni] * (3888) Srdeční kameny [Prohlédni] * (3846) Teskný úsměv [Prohlédni] * (3757) Tinwe a ja (časť tretia) [Prohlédni] * (3836) Tři kruhy intrik [Prohlédni] Vlastní příspěvek nemůžete ohodnotit. * (3746) Trinásta znelka [Prohlédni]
Ne, přečetl jsem si to správně.
Stůl Bílá magie
ID stolu: 2180
Zařazen v sekci: Altánek s křišťálovou fontánkou
Stůl Webgame
ID stolu: 1024
Zařazen v sekci: Doupě pro astrální běsnění
Stůl Warhammer
ID stolu: 2179
Tyto stoly jsou zařazeny v Divoké privatizaci. Má-li někdo zájem některý z těchto stolů oživit, či by se rád o některý z nich postaral, může tak libovolně udělat.
Asi sis špatně přečetl název...
Pořád jsem ale nepochopil, proč do nominace prošly "Tři kruhy intrik"...
Gratuluji všem OHyZDníkům! :o)
Almad: vzhledem k poradi prispevku by tvuj mel byt spis <OT>
(vsimnete si jak se nam tag hezky uzavrel :))
Já taky nehlasoval a nestydím se za to, ale ti co za to můžou by se stydět měli! :-)
Ten idiot Skorp nehlasoval v OHyZDě... On a jemu podobní by se měli sakra stydět.
Dovolil bych si na kolenou protestovat, můj pane.
Jsem asociální blbec.
Ale Alfík větší.
chudák kedý...
Ne, občas štěkám u nohou Kedýmu.
</OT>
alf: Hm, to zřejmě bude polehčující okolnost...
A máš někdy i vlastní názor, nebo si vždycky myslíš a děláš přesně to samý jako tvuj guru melegant?
dobrá, já tu radči budu mlčet a kváknu jen něco k věci...
Jsem asociální blbec. Melegant taky. Uznali jsme to již o prázninách.
Tim onanistou sem myslel onanistu nad svojí namistrovaností a neskrývanou arogancí a blbostí. Aby nedošlo k mejlce - co děláš po večerech mě nezajímá:)