Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Nathaka Warrior: drd.cz nesahá tomuto serveru ani po dolní pixely na liště :)

Uživatel úrovně 0

Demolice budovy soudu byla již dlouho plánována.

Tu hudbu jsme spustili na poslední chvíli.

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Ano v pořádku. Jen jsem chtěl ujištění, kterého se mi dostalo. Samozřejmě vím, že vždy byly výpadky předem ohlašovány, tak sem se trošku divil, že tento avizovaný dopředu nebyl...

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Příznivce Indies a jiných obskurních RPG zvu ke stolu 2204 ,)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Aramir: viz Keddie, ale to že se mysql začne duplikovat a dojde místo na disku, to sem fakt nečekal ,)

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

Aramir: Výpadky plánované jsou samozřejmě oznamované. Zkus si zalistovat forem a aktualitama...

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

phá... bylo by víc, nemít dneska práci:-))))

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Almad: Lze nějak ped výpadkem varovat? Jde mi o to, že když někdo ví, že bude server nějakou dobu mimo provoz, tak by ten někdo mohl dát předem uživatelům vědět, kdy a jak dlouho tento výpadek potrvá. Lze tedy výpadky předvídat?

+A-

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Almad: Stejně je musím prásknout... šuškalo se tu o přeběhnutí k drd.cz :B

Uživatel úrovně 0

Já tu jsem jen chvilku, ale už tak jsem se stala závislou na tomto serveru. :) Snad se to už nebude opakovat. Takové šoky škodí lidskému organismu. ;) Já to jako zdravotník musím vědět.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Nathaka: Jistě, děkujeme :)

33 přihlášených uživatelů

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Omlouvám se za výpadek, ke kterému došlo díky tomu, že jsme začali častěji zálohovat ,)

Jinak vítám závisláky :))

(21:58:03) Almad: Server nahozen
(21:58:29) Almad: 10 přihlášených uživatelů
(21:58:39) Almad: 12 přihlášených uživatelů
(21:58:46) Almad: 13 přihlášených uživatelů
(21:58:50) Almad: :-D
(21:59:21) Marten: :-)
(21:59:27) Almad: 17 přihlášených uživatelů

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Upozorňuji, že vyšlo nové číslo Týdnu se Serverem, které je úplně zdarma. Získat ho můžete v Putyce na stole s ID číslem 1637. Diskutovat nad ním pak můžeme u stoly s ID 1639.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

stepanm: Tak tohle se přesně může řešit u stolu ID 2201 ;)

Uživatel úrovně 0

Amade, zkoušel jsi KDE4? :oD (To je tak OT až to není hezké, že? .. má to být vtip)

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Alký: Protože má šanci se ji účastnit každý uživatel.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

AO: Tak jsem si prošel poštu, splnilo to kritéria a na žádost redaktora rubriky to nebylo vyřazeno.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

"..., proč se případné pochybení redaktorů rozebírá na ..."

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Alcator: Protože to má být prestižní soutěž, co reprezentuje server?