Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Alfíku: ježiš sklapni už omg:D Ty seš jedinej namistrovanej onanista, kterej se vždycky ozve, když anarion nebo Nethaka něco někam napíšou. A navíc uplně jako první. Pokaždý.

A jako by to nestačilo...ještě ti z tý věty vypadlo sloveso.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

To je zcela jasné, anarion svou otázku žertem. Pevně tomu věřím.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Barbar Cohen: A jak?

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Získány body světlé strany Síly.

Uživatel úrovně 0

Dík moc!

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

http://rpgpedia.cz/wiki/pragocon/

Uživatel úrovně 0

Kde bych mohla, prosím, prosiím, najít něco víc o PragoConu?

Ikonka uživatele Elvisův_duch

Uživatel úrovně 5

Já nevím, ale jediný pavouk, jehož od snování znám je snovačka, v čechách nejjedovatější, vzdálená příbuzná černé vdovy - je to takový ten malý roztomilý černý pavouček (ani ne 1cm) s velikou zadnicí:). Zamotává mouchy do sajrajtu podobně jako křížák, akorát nemá tak geometrickou pavučinu:).

Uživatel úrovně 0

me se pod pojmem snovac vybavi pavouk ze sveta chiny mievila

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Snovač byl tuším i v Klobouku s oblohou taký ten ošklivý pavouk, který člověka uvěznil v krajině snů.

Ikonka uživatele Krtecek

Uživatel úrovně 5

Snovač aka cenzor aka pavoučí mág.

Čaroděj, který se specializuje na obrannou magii (zejména na obranu před magií). Klasičtí "bleskoví magi-pistolníci" nemají cenzory nikterak v lásce...

(krátká vsuvka z te(r)orie magie, jak ji vidí u krtků)

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

Pro pražáky zajímající se o tradiční japonská umění, zde koncert hráčů na shakuhachi:
http://crazymys.ic.cz/pozvanka_leden08.jpg

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

snovač je myslím pták i pavouk... biologii mám rád, ale v poznávačkách jsem slybý...

Almad: hm... Když v roce 1970 vymysleli počítačový čas, začal se počítat jako sekundy od zmiňovaného roku ne? no a konec nastane v roce 2036... to už bude číslo tak velké, že se nedopočítá... YOU SEE? ;-)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

oči: ale on se neptá co to je, ale co se ti vybaví:) Vim, že je to pták, ani nevim jak to vim, ale nějak záhadně to vim:D Ale prostě jak slyšim snovač...představim si pavouka

Ikonka uživatele oči plíživé

Uživatel úrovně 0

Že by Tobsa?? Né. To bys musel bejt zelenej :-) Je to myslím nějakej pták.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Tobsa: pavouk

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Přátelé,

měl bych otázku, co se Vám vybaví, když se řekne Snovač?

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Mimochodem - pro pobavení. :)

http://www.youtube.com/watch?v=DyXpWEegkTk

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Achmlád: To víš, znáš přece můj názor na tebe ("že jsi hippík") :-)

Uživatel úrovně 0

vyhlašuji soutěz o toho kdo mi dá nejvíc kladné reputace. Ten kdo vyhraje získá moje sympatie.