U stolu Reklamy na vlákna v MS jsem již psal doporučení na mou první verzi Nových společníků do Rozvoje DrD.
Nyní je v MS druhá verze, tak se, prosím, podívejte.
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
U stolu Reklamy na vlákna v MS jsem již psal doporučení na mou první verzi Nových společníků do Rozvoje DrD.
Nyní je v MS druhá verze, tak se, prosím, podívejte.
Krwekrw: Pouze LCDčka neblikají, ostatní monitory ano - jen tak rychle, že to lidské oko nezaregistruje.
Pak tomu tedy nerozumím. Obsadit = dobýt. Tak to vím já.
"A cizí krásky dobudou Řím"
vs.
"A cizí krásky dobijou Řím"
(to druhé je z filmu "Rozkoš a slast Hannibalova")
Tobša: Dobýt (město) se opravdu píše s ypsilon, stejně jako dobyvatel a pod... Mobil dobíjíš - ovšem nedobýváš.
Falhir: Dobýjíš si, nebo dobíjíš si kredit do mobilu? A neřikej mi, že máš paušál :-D
já už taky skoro nehraju, ale když už tak Tremulous, Rise of nations CS1.6 nebo source Blitzkrieg 2... :-)
Anarion: blikající monitory se nekonají, kdy jsi zaspal? správný pařan má monitor, který nebliká...
Já si zas myslím, že by tam zas mělo být "y". Přeci ho neumlátili, nýbrž obsadili. A tedy "dobyli" :-)
Já hry nehraju a když už se k tomu někdy odhodlám, tak HoMM 5 -Tribes of the East, nebo AoM; případně i Gothic III, ale to již spíše výjimečně.
jo, venku je dnes hezky... lepší než sedět na zadku před blikajícím monitorem :o)
Já myslím, že byste místo těch her měli chodit víc ven :-)
Myslím, že si to pleteš se Sověty, kteří pomocí několika Tesla věží nabili Eiffelovku a tou potom ovládli celé město.
Němci dobili Paříž!
AO je nejspíš magor...
AO nejspíš hraje CoD 1 či 2 nebo nějakou WW2 RTS a chce se s námi podělit o dojmy.
Ano, pokračuj:-)
Mě to náhodou zajímá...
Astrální oko, pokračuj.
Spize:Je spatne ze na takoveho dementa reagujete.
Je špatné, že jsou mi ti Němci jedno?
AO:
Co?
Němci jsou u Paříže!
anarion: Na to mám velmi snadnou odpověď ... proč není tento web černobílý? :o)
Aha koukám, že už to napsala Ciantra.
Druhý důvod je ten, že u stolu, který trička řešil, byla zvolena tato barevná kombinace a tak to tedy bude.