Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Ithildur

Uživatel úrovně 0

U nás popadali stromy, potrhali káble, pováľali múr v zámockom parku, susedom vytrhalo kusy strechy... a ešte sa stalo kopec iných zlých vecí...
Super deň ;)

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

A já jsem si říkal, proč ráno pršelo...

Uživatel úrovně 0

Taky ne ... vylítlo to na více místech ... spíš se obávám aby to nevylítlo zase ... kdybych si třba něco zapomněl uložit ... :o)

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

nemám rád výpadky proudu ...

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

protože jsi noob a hopupír:-) (ty jo, co si o nás jen pomyslí ubozí hosté na tomto fóru:o))

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Krwekrw: A proč máš tak velké zuby?

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

když se podíváš na má záda, zjistíš, že není...

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Lidi, neničte si zdraví, kašlete na nějaký procházky, seďte u compu, je to zdravější...

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

anarion: 190

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Almad: ID? Jinak já jsem spíše jen tak na běhání kolem mé rodné vesnice... do neznáma, do lesů... možná navštívíme Hazmburg :o)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

anarion: Prázdniny nemáme, ale na vzduch určitě jdem - viz stůl Čundry, přidej se ,)

Ikonka uživatele Andros

Uživatel úrovně 0

Czechtile, jednoduchá wiki syntax určená pre české a slovenské klávesnice (http://projects.almad.net/czechtile/), rozširuje pole svojej pôsobnosti!

Veľmi žiadanou je momentálne implementácia v PHP, ktorá sa pravdepodobne nasadí i na tomto serveri v záujme lepších možností formátovania. Ak teda máte dostatok času, programujete alebo chcete inak pomôcť (testovanie), ozvite sa mi, prosím, do pošty. Táto výpomoc určite nebude strateným časom -- priniesie do vášho života nové skúsenosti a nikdy nehynúcu slávu i úctu...

Uživatel úrovně 0

Díky ;) Ty sa niekam chystáš?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Ithildur: Páni... držím palce

Uživatel úrovně 0

Určite áno, ale až cez letné. Myslím, že máme naplánované nejaké Tatry, ale neviem či Vysoké alebo Nízke:)
Asi ale skôr Nízke, Vysoké by vraj po Nízkych boli sklamaním...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Tak co... vyrazíte někdo o prázdniny *ti které je ještě nemají* někam do přírody na více dní?

Uživatel úrovně 0

jestli chcete videt blikajici monitor, tak se na nej podiejte treba pres digitalni fotak

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Darnathorne, ale jo vidí, sleduj něco vedle normal monitoru a podprahovým viděním by jsi měl vidět, takové čáry jak se znovu načítají ty pixely.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Tak sem byl dneska venku, hrát si s dětma...s prokleťákem...a pil jsem a kouřil a nejedl a nespal a musím říct...forum hadr.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Mobil by se dal dobýjet z kapsy...