Ciantra: ach tak... tak to potom mojí námitku ztahuji zpět.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Le Parkour (ID 2220)
Neumíte? Nevadí. Nevíte? Nevadí. Neznáte? Nevadí. Nechcete poznat? Tak tam nechoďte...
anarion: Já jsem takhle projížděla všechny skiny dracidoupe.cz mno a kombinace černé a bílé byla myslím v jednom jediném, zatímco černá a oranžová(někdy jenom lehce) asi ve třech, myslím že kombinace černá-oranžová je tak nějak serverovější, přece jenom je to serverové triko, ale mluvit do toho nebudu, stejnak si ho sama nekoupím :-)
all: Jo a pro všechny, kdo chtěli vidět scan měděné destičky na obrázek: Erb, ať kouknou do Obrazárny na Rytiny by anarion. Diskuse na stejnojmenném vláknu velmi vítaná.
stepanm: A proč zlatá, proč oranžová: 80% potisků, volí barvu: bílá, černá... je to elegantní, pěkné, vkusné, jednoduché. Proč to nebude bílý nápis na černém triku? Ne, nechci se hádat o barvy, žešit, zelenou, rudou atd. Jenom ¨důvody, proč né osvědčenou: bílo-černou kombinaci
Hm, ok, asi by to mohlo ísť, len niektoré e-shopy robia komplikácie, tak sa pre istotu pýtam...
Ihildur: No, buď to to půjde přímo od té firmy ... že si to tam objednáš na dobírku jako všichni z Čech a půjde to .. to zjistím .. a nebo se lidé ze Slovenska budou muset dohodnout s někým z Čech, ten jim to objedná a pak na dobírku s přirážkou za dvojí/dražší poštovné odešle na Slovensko.
Ale očekával bych, že je možné si u dané firmy tričko objednat i do zahraničí.
Stepanm: Dalo by sa to nejak nekomplikovane zasielať aj k nám, na Slovensko?
Jsem ochoten zajistit levněji trička a to s nápisem: "Jsem Snorchovo fanoušek"
Prosím nestrhávat, neboťm to myslím vážně. Zájemci ať se mi ozvou, do nějakého conu to vyřešíme a dopilujeme a pojede tam Snorchova delegace.
--Velký Esko
Takže trička od firmy kterou poslal Keddie by vyšla na 290,- z oboustranným potiskem + poštovné, (gramáž) 155g.
Bohužel nenabízí tisk zlatou barvou, takže by byla oranžová. Požádám tudíž o dvě ankety .. ale myslím, že to není zas tak hrozné, tento text je ve výchozím skinu stejně barevnýá jako by mělo být tričko ...
Tak :o)
Cohen: Ale no tak, dejme mu šanci.
Novinka, Keddie mi poslal adresu firmy která trička dělá o poznání levněji, takže by cena mohla být mnohem nižší, ještě prostuduji podmínky a napíšu jim e-mail.
Barbare: Nemusíš to podkopávat protože bude ..
Skorp: taky jsem tu diskusi pár let četl, pak mě to ale omrzelo a když jsem po půl roku stůl hledal, už nebyl.
Ale no tak, Škorpe, nemáš to komentovat, máš mu jen říct, jestli jsi ochotný vytáhnout pětikilo za něco, z čeho beztak nic nebude.
Já vim moc dobře, proč byl zrušen... a ví to každej, kdo tam tu diskusi několik let četl a vůbec nic se nevyřešilo :-)
PS: Ale jdeš do toho dobře - nikoho se neptáš na názor, to by mohlo mít úspěch. (bez ironie)
Předem se omlouvám za minitapetku, ale měla by být přínosná.
Zřejmě většina z nás si pamatuje jak se v roce 2005 řešila trička .. řešila se dlouho, sešlo se pár návrhů, nějak se něco odhlasovalo, bla bla bla ... nic z toho nevzešlo a stůl byl smazán. Pamatuji si jen částečně co se odhlasovalo s tak podobně, přes to jsem se rozhodl, že se o trička zasadím.
Nechci aby to vypadalo že jsem arogantní, ale nehodlám řešit cizí návrhy... připomínky, které se nevejdou do ankety, o kterou požádám Legara, mě poštou.
Proč nechci cizí návrhy, ...? Protože to už tu jednou bylo a výsledek žádný, myslím, že to nemusím vysvětlovat.
Trička budou černá se zlatým jednobarevným potiskem (případně zlatým vícebarevným, ale pravděpodobně ne). Motiv bude na zádech, bude velký. Na zádech bude také adresa serveru: "www.dracidoupe.cz". (proč zrovna tak .. to byla jedna z mála věcí na které jsme se před dvěma lety shodli, ani už nevím kdo tomu velel)
Na přední straně trička bude buď malý motiv, který bude přizpůsoben motivu zadnímu a malá adresa, nebo nic z důvodu neadekvátně vyšší ceny, kvůli vyšší náročnosti tisku.
Žádné přezdívky na rukávech a podobné nesmysly nebudou.
Předložím v anketě o kterou požádám 6 náčtků co by tam mohlo být, vybraný motiv nakrelím načisto a zařídím trička.
Cena se bude pravděpodobně pohybovat oko 450 Kč. Pokud by se zdařilo vyjednat slevu z důvodu, že o tričko bude stát několik desítek lidí (tzn. od 20 výš) bude cena asi tak 350 Kč. Pokud se to nepovede, může být až 600 Kč.
Tak jako tak to prostě pár stovek bude a pokud bude motiv i na přední straně bude to samozřejmě dražší.
Na internetu je několik firem umožňující tisknout vlastní motivy, bohužel ty s přijatelnějšími cenami nevyhovují našim požadavkům .. například netisknou na černá trička. kdyby někdo objevil výhodnou nabídku pro naše potřeby, také prosím mě do pošty.
Trička prostě budou :o)
Celkem zásadní otázka ... jste do serverového trika ochotni .. alespoň pár desítek lidí ... investovat 500 korun nebo je to jednoznačně moc?
Řešilo se to sice tisíckrát ,ale stůl byl smazán .. nevím proč ... nic víc nekomentujte prosím, na nic víc se neptejte, nic neřešte .. jen (asi mě do pošty) odpovězte ANO investoval bych/NE je to moc.
Děkuji mnohokrát.
Žádné bližší vysvětlení teď nepodám ... :o) ale pokuste se prosím odpovědět ...
Spize: Pak nevím, jestli ti mám závidět, nebo tě litovat.
Skorp: Vím, ale stejně si to neodpustím...jednou za čas to prostě musí ven.
Barbar: Jsi tu už dlouho, takže jistě víš, že to budou rozmazávat dál...
Zdenál: Je tu možnost založit stůl, kde by se diskutovalo o kritériích i komisi.
Cohen: Pominu-li učení, pak ne. Ty jo?