Ptám se, kdo tady pořád maže příspěvky. Začíná být zmatečné to číst. Asi z toho... zešílím. Haha.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Ale já mluvím o tom že hlavní závislot na cigaretách je ta fyzická kdy bez toho šlověk nemůže bejt ten uklidňující účinej má protože pokud kuřák nemůže kouřit začne bejt nervozní a apak ho ta cigareta uklidní(znám z vlastní zkušenosti) ale DRD je závislost taková že prostě má nutkání hrát bavit se o něm apod. a pokud by se tak nestalo nebyl by ve své kůži:)
Všichni, kdo hrajou Ikariam (ikariam.cz), tak se regněte na Deltu. Já a Vanapapa potřebujeme drancovat Elišku!
Tak já třeba zásadně neplkám, já "přispívám do diskuze".
Vás to bude určitě všechny zajímat. U stolu Plkárna [ID stolu: 2171] byla vyhlášena anketa týkající se plkání. Všichni, kdož plkáte, i vy, kteří neplkáte, pojďte zahlasovat, ať vidíme, kolik z nás plká a jak moc.
Tobša: Šak to říkám ;) Krom tý agrese bojim, bojim ^^
abbé: Kuřák jsem a něco o tom načteno mám. Tákže: zprvu nikotin skutečně dokáže uklidnit a projasnit mysl. Ale v té závislejší fázi (tedy né prostě té úplně začátečnické) stačí mozku jen ta cigareta - i kdyby uvnitř byl papír, tak tě to uklidní. Jop a ještě: cigarety později člověka naopak činí agresivnějším. Errr...
Jó uklidňující, ale uklidňuje tělo, ne mysl.
smycma: Nevím, ale já jsem od kuřáků slyšel, že cigareta má takový uklidnující důsledek... Takže myslím, že i ta cigareta má vliv na psychiku a vem si, že u DrD musíš být přítomen fyzicky, jinač se k němu nedostaneš ;)
Lerain: ty si to pleteš to že jě někdo závyslí na cigaretách to je díky působení na organismus ale DRD působí tak trochu na psychiku to jsou dva rozdílné druhy závislosti
Gabriel: Nesouhlasím. THC, jeho závislosti a přístupu k této droze bylo jedno z témat, kterým jsem se nedávno zabýval a podle všeho je pravdě blíže Darn i když ani tak to není jednoduché.
Ithildur:
Naopak, jiste to je, psychickou zavislost si jistijiste muzes vypestovat prakticky na cemkoliv :)
Darn: Ta věta o tom že psychická závislost se tvoří špatně je fáma, kterou si huliči vypráví mezi sebou, aby se navzájem uklidnili...
Ono na THC se taky nedá "vytvořit" (pokud vím) fyzická závislost a i ta psychická se "tvoří" hodně špatně...
No, celkom to isté to asi nebude, keďže DrD nijak fyziologicky nevplýva na organizmus, nie?;)
Tie automaty možno stoja na rovnakej úrovni ako DrD, oboje je myslím o psychike...
Jo.Stejně tak na automatech,alkoholu,cigareách,čokoládě...smycmo,je toho spousta.
Nevim jestli jste to už neslyšeli ale podle nějaké věděcké studie si člověk může na Dračím Doupěti vyvinout takovou psychyckou závislost jako třeba na THC.
dobře, lidi... stačio říct to Offtopic zajímavost, mě to dojde... jde o to že jsem v tom hledal něco víc. No nic, tak já se zase klidím pryč :o)
plsky muze mi nekdo napsat jak se převádí pohyblivost na sahy za sekundu nebo jestelip mile za hodinu?
S vámi je pořád stejná švanda
No ano... to je skotečně skvělé, jediný přízpěvek po dlouhé době, který měl alespoň nějakou informační hodnotu byl smazán, protože si tu asi někdo nevidí na špičku nosu a nedokáže oddělit plevu od zrn... děkujeme redakce...