Nemluvte o mně za mými zády.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Já myslel, že důvodem toho je, že máte s Nathakou společnej poččítač, takže kdyžs odešel ty, byl tu on a opačně.
Zas navážet se do ní nebudu, byla v pohodě :-) Jinak kdyby někoho překvapoval můj výskyt tady...ban na aragu mi vyprší až v pátek, tak jsem do té doby aktivnější zde.
Cohen: A co levá? Možná v tom měli planety trošku bordel...
Jo, já měl včera rande a podle svýho horoskopu jsem měl narazit na "tu pravou". Nebyla to ta pravá.
Co takhle těch znamení rozebrat více.. :)
Pche, lvi, ohnivé znamení. Spousta řevu a žádné pohodlí.
A Maris vyhráva i nad Alcatorom, heh :-).
Tak o mně je přece známo, že pořád vyhrávám (že, Quicci? Dariane?)... takže jsem si jistá, že jsem vyhrála taky to nejlepší znamení (krollí sebejistota)! Na ostatní znamení tedy věřit nemusím, no .-)
Gandalv: ale, jsi znalec? .-)
Ještě štěstí, že jsem lev, my lvi totiž na znamení nevěříme.
Maris: laskavě nás o znameních nepoučuj, jo?! :D
Maris: neříkej že na todlenc věříš;)
A je to tady... nejkrásnější část roku, panství, nás, Lvů...
Znamení Lev
23. července - 22. srpna
Zde se vydáváme do světa. Jistota není příliš rozvinutá a opatřujeme si ji na úkor někoho jiného, tím, že hrajeme divadlo, učíme se tvořit. Chceme získat pocit jistoty na úkor druhých. Je třeba se naučit vyjadřovat sebe sama. V pátém domu jsou navazovány nepříliš trvalé vztahy.
Ohnivé znamení - znamení Lev
Modalita - znamení Lev
pevná
Vládce - znamení Lev
Slunce
Analogie - znamení Lev
k 5. domu
Lev symbolizuje v přírodě krále zvířat a tak se chovají i lidé zrození v tomto znamení. Chtějí zářit, být obdivováni a dominovat nad svým okolím.
Pozitivní rysy - znamení Lev
Sebejistota, velkorysost, podnikavost, důstojnost, společenskost, vznešenost.
Slabiny - znamení Lev
Neustálé poučování druhých, závist, domýšlivost, pýcha, arogance, vznětlivost, potřeba dominovat.
----------
A stejně, je to neúžasnější znamení.... že? :-)
To je sprostá lež, toho kluka jsem nikdy neviděl.
Zdarte.
Upozorňuju na GrillCon. Mezi všemi těmi dohady (Jéhéhé, víte, jak je skvělé nezapojovat se do toho? Zkuste to.) byste na to mohli zapomenout. Ale pořád ještě máte týden na to, abyste si zjistili, co a jak. Stůl GrillCon (moje statistiky), nebo ICQ 413015368. Nicméně účastníci GrillConu by mi udělali radost, kdyby se mě ptali na ICQ a ne u stolu, páč to tam musím dávat přes Cohena.
Báj báj.
Se slzou v oku vzpomínám na...
... 16:09:23 21.07.2008 ...
Syrus: Jen tak pro info, jak se definuje zcizení? :) Ty to jistě budeš vědět :-).
Ale podívejte se, vždyť ten malý chlapec pláče! Co jste mu kdo udělal? Ale vážně, kdo z vás velkejch zlejch kluků jste mu vzal jeho nick? Ty, co to schováváš za zády? Že jste mu ten nick vzali? No jen počkejte, až se o tomhle dozví jeho máma...
To omezení psaní je na nic, chtěl jsem pozvat Syra na Chat, aby jsme nespamovali forum, a když sem můžu něco napsat, tak je už offline. Takhle byl jsem smazán.. nechci říct neprávem... spíš jsem měl smůlu. A to tu, že jsem zapomněl že mám popisek proti Mavevovi (mimochodem měl jsem ho asi tak 5 dní). A tak i přesto, že pošta od Suka říkala že okamžité smazání bude jen za vulgarizmus (který v popisku nebyl), jinak že bude čekat na -13. Upřímně mě to štve, kdyby mě někdo upozornil (vážně jsem na ten popisek zapomněl), tak jde pryč a já mám pořád svůj úžasně stupidní nick. Nehledě na to, že jsme z ostatních smazaných dostal nejméně šancí. Žádné heslo jsem nezcizil, respektive ani za jedno z podepsaných pod Snorč Konem jsme se nepřihlašoval, nepsal za ně ani nehodnotil.
Mimo Astrlního Oka, který nám nick půjčil sám.
Uživatel Hipýk sem nechodí a jeho nick jsem měl půjčeno, Snorč také. To že se to zvrhlo mě mrzí.
Alfik:
dostal jsi dvě domluvy. Chtěl jsi dostat třetí domluvu? A pak čtvrtou? Která by byla ta poslední?
Zapomínáš, že i zcizení jednoho hesla bohatě stačí na smazání.