Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Tirbun Alfik

Domluvy jsem dostal dvě. A proč jsme byl smazán jsem se dozvěděl až od Alcatora. :)

To co jsi napsal ohledně hesel je jedna velká lež, Syrusy, jediné kde by to mohlo být pravdivé je u nicku Hipýk. :)

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

Ve Snorchově případě se domluvami ztrávily poslední dva roky...

Uživatel úrovně 0

Já vím... já jen... chci se pokusit jim domluvit.

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

Charlotte:
nejednalo se o žádný Snorchcon. Ti pánové plánovaně získali hesla od cizích účtů a když jim byly zablokovány jejich nicky, ze kterých zaplevelili nejrůznější místa serveru vulgaritami a nadávkami, začali to dělat pod cizími nicky.

Pravidla serveru jsou už několik let taková, že kterýkoliv z jejich kousků by sám o sobě stačil na smazání. Pokud k tomu připočteme to, že nešlo o žádná neviňátka, ale o problémové uživatele, kteří už dostali bezpočet "druhých" šancí, není se v celku o čem bavit.

Uživatel úrovně 0

Řekla bych to takto: aktéři snorchconu by měli napsat "omlouváme se" a druhá strana "příště až se opijete tak u toho mějte radši vyplej počítač nebo vás smažeme". Měly by se smazat napáchané věci jako nulování apod. a přestat se to řešit. Jelikož byli na mol tak bych jim ještě šanci dala.

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

pokud má někdo problém s tím, že byl smazán nebo problém s tím, jak redakce vede server, schvaluje či administruje fórum, nabízím svůj čas a jsem schopen a ochoten mu objasnit postoj redakce mailem nebo vnitřní poštou ev. v Praze osobně.

Pokud jde o SnorchCon a Velkou trojku, na tom, co tu prováděli, nebylo nic velkého. V sedmnácti jsem se dokázal opít mnohem víc a mnohem líp.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

...a co na to Jan Almad Tleskač?...

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Tomu říkám slovo (redaktora) do pranice.

Zjednodušení, idealizace, zobecnění vlastního názoru, osobní urážka, vulgarizmus. Chech, hezky nám to tu kvete.

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Fórum bylo kdysi skvělé lidé se bavili o nesmyslech smáli se vtipům, fórkům. Řešili se kraviny typu "viděli ste dnešní díl simpsonů..." a já byl spokojený. Fórum bylo o ničem ale k něčemu. A pak přišel první (a doufejme poslední) ročník Snorčconu, který zde začal dělat bordel. Individua LA, Snorč a spol. zřejmě nepochopila, že je tu nechceme a stále se vracejí jako anonymové nebo pod pseudonymy (což se dalo čekat neboť známe všichni přísloví "vyhoď mela dveřmi AO se vrátí oknem") s tím se musíme smířit. To ale neznamená že všichni musíte na ty jejich provokace a kecy o diktatuře odpovídat! Takže bych poprosil všechny Nathaky, Charloty, Snorče, Alfiky a další. Aby to vyřešili následujícím způsobem.
a) Šli k RINGU (snorč je sice smazaný ale jeho intelektuální přínos je stejně nulový)
b) Šli na nyx, hofyland, libimseti.cz nebo jinam a řešili si to tam.
c) Sešli se někdve v hospodě či čajovně a vyřešili si to.
d) Nejlepší varianta. Šli s prominutím do prdele! Uvědomili si o čem tenhle server je a není, přestali zatěžovat fórum i nás ostatní a začali něco dělat lhostejno kde /kdy/co.

Toť moje stanovisko a doufám, že se zde u fóra nic na toto téma neobjeví. A fórum bude zase žít svoji nesmyslnou existenci.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Tady je to náhodou super, člověk se tu nemusí bát říct svůj názor, necítí žádný tlak, nečeká po každém příspěvku, jak se na něj všichni vrhnout, někteří z hlouposti, jiní z principu, další pro zábavu...jo, tady může člověk svobodně dýchat a užívat si výhod serveru.

Uživatel úrovně 0

Já to ale myslím celkově... kauzu snorchcon do toho nepočítej, prosím.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Charlotte: Ty, kteří nejsou podezřelí, nesoudí.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Textoris: Almad, řekla bych :)))

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Hele...kdo to měl ten popisek "Choďte více ven" - nebo tak něco? Alcator?

Uživatel úrovně 0

Jen si tu už celkově připadám spíš jak u soudu než na netu.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

*BEEEENG*

Do ringuuuuuUUU s váma.... :-)

Uživatel úrovně 0

Já už mlčim. Nemám pořebu se s nikým přít. Já ráda s lidma vycházim a jsem ráda, když oni vycházej se mnou.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Charlotte: Já myslím, že ignorovat je už zkoušeli... :-)