já jsem panna....prolijte krev nevinných.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Už se těším až přijde čas na panny... to bude krve...:-)
Koukám, že forum je krásné místo, kde se každému líbí, checheché. :-)
no to já, to já jsem wasserman:-D
chobotnice je přece králem zvířat, ne? :D
Aj my blíženci ;)
Říkejte mi velký Taurus. To mnohé vysvětluje.
Mno, my blíženci též. :-(
Maris, to jsi nemohla přijít o týden dřív?! Teď na to budu muset čekat celej rok! =-))
Mno tak to já si počkám, jsem Kozoroh..
Nathaka je opravdu panna.
Myslel jsem, že mlčet je snažší. O:-)
ono bohatě stačí znát pravé jméno :P
Velký bratr tě sleduje!
Asi jsem paranoidní, ale co když mne někdo krz to uřkne, nebo tak něco? Nehodlám riskovat, to jsou vcelku... důvěrné záležitosti, řekl bych... Dost na tom, že se tohle musí zadávat při registraci. Včetně jména a příjmení. To mi taky vadí... Dneska bych si tu registraci už setsakramentsky rozmyslel.
Taky vám vadí, že stačí zajít na matriku a tam se o vás kdokoli může dozvědět poměrně dost věcí?
*vehementně se hlásí* Beran, beran paní učitelko.
Já jsem střelec.
Jo a btw... Hej všichni blázni, kdo paří W3 - DOTU přes Eurobattlenet nebo podobnou šílennost, tak přijďte ke stolu Warcraft: SAGA ID stolu: 57
Maris spletla sis web?:-) ... jak by to řekl Alcator?:-)
"to nahoře - ta lištička" a http://www.horoskopy.cz/ nebo lépe <a href="http://www.horoskopy.cz/">Pokec o horoskoPIČINÁCH</a>
Sephitan - klidně, až přijde jejich čas... :-)
Cohene, Spize: a co vy, co tajíte svá znamení? :-) viz vaše statistiky...
Snad si to nebereš zle?