Lischai: to je vlastne pokračovanie tej vodnej hry, čo bola na GameCone, nie?
A na Gangoch Prešporku ste boli? :-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Host_34 alias Nathaka: Nejen Marsiu. Marsia je pravděpodobně první, kdo na ikonkový vulgarismus a exhibicionismus poukázal.
Takže se ze tvé strany nic nezměnilo =) To můžeš fungovat dál stejně a do ikonky si dát černou tmu. Protože o tom, jak se dá fungovat bez registrace zřejmě všichni víme =) Howgh. Přeji hezký zbytek života.
Odpověděl bych dřív, ale my neregistrovaní to máme těžké.
Milá Lyki,
samozřejmě, že bych mohl. Ale já nechci. Protože jsem exhibicionista.:-)
Ale také proto, že
- jsem vám chtěl vzkázat, že se mám dobře, že dovolená je super a že vám ji též doporučuji.
- jsem vám chtěl nabídnout ke stažení můj tatrankový balíček energie.
- jsem si chtěl udělat reklamu na vlákno v MS.
- mě baví dokazovat, že na serveru se dá bez problémů fungovat i bez přihlašování.
Na upoutávání pozornosti není nic špatného. :-)
Navíc takto, nepřihlášen, nepobuřuji Marsiu svou ikonkou.
Host_34 alias Nathaka: Tos mohl takhle dělat i bez odstoupení a stále pod svým nickem. Pauzu si kdekdo z nás dává a druzí o tom třeba ani nemusí vědět, neděláme to tak nějak demonstrativně - není to třeba, nepotřebujeme na sebe upoutávat pozornost.
Chybí vám energie. Stáhněte si ji.
www.nathakovo.kx.cz/tatra nky.rar
Je mi z toho blivno. Odchod to byl ukvapený, na druhou stranu musím uznat, že se teď cítím daleko lépe, co čtu jen Fórum a chodím na chat jako Host. Lidi i tak vídám pořád a přitom se nemusím vůbec o nic starat.
A nemějte strach, o mé příspěvky do rubrik nebudete ošizeni. Můžete rovnou mrknout do MS, kam jsem zpracoval nějakou bestii.
Život na Fóru a na chatu mi úplně vyhovuje. Zbytek mi nechybí a tak mi nezbývá než vám též doporučit malou pauzu. Dovolená se vám nikdy nevyplatí tak, jako teď o prázdninách.
Snorch, Alfík, případně "Stupid eye or his servants":
Nepište mi, nevolejte mi, neserte mě (!) pokud mi nemáte, co říct. Jestli to bude takhle pokračovat (zvěřejňování čísel atd), tak si zjistím, kde bydlíte a rozbiju vám hubu.
// Asi jste se fatálně zmýlili, když si myslíte, že "in reall life" jsem pořád ten váš "přehnaný flegmatik" //
Předběžná odpověď: Ne, neujeli mi nervy - tohle už není na bázi serveru, tohle je už mezi námi, hoši.
Godric: Díky :))) (ovšem v práci si Adblock Plus bohužel asi nenainstaluji)
Budete v sobotu 30. srpna v Brně?
Ano?
A máte chuť říct létu sbohem obrovskou vodní bitvou?
Ano!
Pak se připravte! Brněnská válka gangů se blíží a všude je nějaká:
ŠPÍNA co potřebuje spláchnout
http://www.courtofmoravia.com/aktualni/spina- co-potrebuje-splachnout/
Vodní hra s prvky hraní role z dílny občanského sdružení Court of Moravia
Těšíme se na vás!
Syrus:Dekují
Malkolm:
s registrací je problém, protože jak administrátor, tak majitel serveru jsou do konce srpna na dovolené mimo republiku.
Nikdo jiný nemá technické možnosti registraci spravit (přístup do databáze atd.)
Myslím si, že bohatě postačí pár facek a jako bonus studená sprcha.
Snorch: A nechtěl by jsi ještě post tribuna, a vůbec vlastnic celý server aby se tu dělal bordel podle tebou upraveného dračího manuálu??
Snorch: jasan a do ruky dostaneš srp a kladivo, abys měl nějaké nářadí k práci na serveru, že? Možná bys mohl chtít ještě výkupné a nějaké letadlo.
Zdravím.
Mám jen jeden dotaz jak dlouho asi bude trvat než znovu sprovozníte registraci ?
Marsia: Nainstaluj si do Firefoxu doplněk Adblock Plus (hlavní funkce je blokování reklamy), restartni Firefox, pak klikni na Textorisovu ikonku pravým tlatčítkem -> blokovat obrázek... -> ok. Jednoduché, efektní.
Aby se člověk (a pod) bál kouknout na Fórum. Nejdříve Textoris a jeho pozadí, a teď ještě Nathaka se svou ikonkou. Opravdu byste, pánové, nesnesli pomyšlení, že vaše ikonka nikoho nepobuřuje? Já sem chodím z práce a fakt mi je nepříjemné, že chodím z práce na server, kde si uživatelé neodpustí takové ikonky. Jasně, je to ode mě nehorázná snaha potlačit vaši svobodu, ale opravdu byste si nemohli dát nějakou více vhodnou (třeba i více fantasy) ikonku?
Kdyby někdo věděl, jak zakázat zobrazování ikonek (nejlépe jen konkrétních vybraných), aniž by se současně nezakázalo zobrazování obrázků v Galerii (jako prohlížeč používám Mozillu Firefox), budu mu vděčná, když to sem napíše :)))
Ech, já myslel to, že tu Legar ani Almad nejsou, tamty emocionální průjmy nemám na mysli.
Mě to přijde spíš jako emocionální průjem...
Už někdo vyslovil nahlas, že na serveru teď vládne technická anarchie?
Registrace je rozbitá. Není vypnutá schválně. Nejspíš při změnách na serveru, na kterém běží dracidoupe.cz, nastala nějaká chyba. Proto není možné zakládat nové účty.
Jakákoliv teorie, že je registrace vypnutá kvůli jistým lidem, je holý nesmyl.