Nathaka Warrior: To už je pak snad na soukromou poštu.. ale tudy jen to, že každé ráno máš tu příležitost to udělat, každé ráno tě čeká znovuzrození a nové šance. Jen se nezabývat vlastníma výmluvama.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Lyki: Já bych hrozně rád jednoho rána přišel jako jiný člověk.
Corwin: Drásáš mi srdce. Chystal jsem se tam už od minulého roku, co mi unikl jenom o vlásek, ale ani tento ročník se nedostavím. Není to v časovém přátelství s prací...
Edgý: Proč to píšeš mně? Já o těch dvou vůbec nemluvil.
Má někdo zdejší v plánu vyrazit zítra nebo v sobotu na Parcon?
Salmar: Ano, má se diskutovat (ano, já vím, to se v určitých normách děje), inspirovat (to vlastně taky, ale mělo by se to týkat DrD), vylepšovat a rozjímat na otázkami, které nám nejsou ještě stále jasné. Bohužel, spousta lidí to bere jako možnost ke zviditelnění, odreagování, či odmindrákování. A toto (obvykle) není trestné, právě naopak! Měli bychom se zamyslet nad těma malýma chudinkama, který nás tak..........velmi znervózňují. Ale to není chyba jejich (většinou) ani nás. Většinou, jak už Barbar Cohen (kůůůl niknejm, máš ho z Pratecheta) podotkl. Ale mi si ani neuvědomujeme, jak moc jim tato stránka pomáhá, a o kolik méně bude v budoucnosti vrahů, šílenců a podobných individuí (nehledě na ceny nákladů v sanatoriích). Bohužel, podobné lidi můžete najít skoro všude, ale zamyslete se nad tím, možná je to dobře........
Já vím, že to teď vypadá, že sem napchal pěkný kydy (a je to tak) a co se toho týče psychologové jsou taky jenom lidi, který jen těží z toho, že většina lidí si neuvědomuje, proč a jak být člověkem.
Edgý
Falhir: Ne, nemá se tu hrát. Jenom malinko, specificky a výjimečně...
Sethem: No právě...
dracidoupe.cz.myminicity.com/sec
Nathaka: Tvá ikonka mě těžce pobuřuje. Při pohledu na ni se ve mě střídají pocity nevolnosti a chuti prokopnout monitor v místě, kde se nachází (nic proti kočkám ani žabám!).
Salmar: Psychologové nejsou lidé?
To mě inspirovalo a uhodilo jako blesk z čistého nebe. Server je zaměřen na Dračí Doupě, tedy na fantasy. Proto upřu svoji pozornost k tomuto faktu, má se zde hrát, přispívat a diskutovat na toto téma. Tak tedy učiním a už se nebudu zaobírat tím, jak se kdo chová. Brilantní nápad.
Ano, je to jen humbuk. A už není ani zábavný. Je to smyčka, stále se opakující křeč a nejvíce získají ti, kteří tady na to kašlou a raději řeší skutečné problémy.
Co tady vlastně máte za problém? Někdo je na vás ošklivý? Někdo vás nemá rád? Někdo se podle vás moc rozkřikuje? Někdo je podle vás idiot, někdo by měl dospět, někdo by měl víc chodít na vzduch? Jak vás tady tak člověk sleduje, řekl by, že většinu z vás matka moc kojila...nebo moc málo. A problém jako pobuřující ikonky nebo tahání si trika na foru...panebože, člověk by řekl, že vážně nemáte nic lepšího na práci, že se vážně nevybíjíte nikde jinde a proto musíte svoje bolístky tahat sem. Kupte si, pánové, boxovací pytel...agresivita se musí vybíjet, ovšem skrze internetové forum to není příliš zdravé. A dámy, nevím, zkuste si třeba navyknout na nějakou stupidní telenovelu, ať nemusíte svoje emocionální přebytky větrat tady, kde každého jen otravují. A všichni budou spokojení.
Humbuk. Zbytečný a nicneříkající kravál a zviditelňování na úrovni školáka prvního stupně.
(Mimochodem, Falhire, pokud někdo přesouvá svůj neprůbojný život otravně na internetová fóra, rozhodně se tím nijak neliší od společnosti :o)
Jó, protože psychologie je nejmodernější náboženství.
...,ale pro psychologa?
Já bych řek, že definovat něčí charakter, či psychiku není úděl pro člověka...
Víte, Nathaka se chová po svém. Někteří jeho specifický smysl pro humor a optimistický pohled na svět (a také server) nemusejí, jiní jen kroutí hlavou; někteří se usmívají a další mají tohoto uživatele rádi. Tahle fakta zná většina aktivních občanů Města, a proto není třeba více přibližovat Nathakův charakter.
Teď chci ale říct, že v tomto uživateli se skrývá badatelský duch, který rád objevuje, bloumá a dumá nad některými věcmi a někdy ho jistě napadne - vím to -, co zase udělal špatně, nebo čím se liší od společnosti. Jde o to, že i když se změní a bude se chovat podle jiných měřítek, stále v něm budou tací vidět toho stejného uživatele, neboť mají vsugerovanou nesympatii vůči Nathakovi, který nevyhledává spory, naopak. Je to příjemný společník a diskutér a především se v nikom nesnaží rozdmýchavat výhně nenávisti. Nebaví mě, když přihlížím nesmyslným poznámkám mířeným právě na tohoto uživatele, když jej vidím jako terč posměchu (pro některé nechápavé uživatele, tedy pro menšinu). Bylo by hezké, kdyby si konečně tihle rádoby diskutéři a provokatéři uvědomili přínos ze strany Nathakovy, kterého si mohou všimnout tařka po celém serveru. Snaživý tvořitel, jenž se vyjadřuje svým jasným způsobem a rozhodně si nehraje na nic, co není, jako to dělají někteří. Zaslouží si o ždibíček větší úctu a pochopení ze strany těch, jež se domnívají, že svými neustálými nerážkami perlí, jako by snad zazářily jako hollywoodské hvězdy. Říkám to nejen jako přítel, ale také jako doposud němý přihlížející, který většinou zachovává neutrální postoj k věci.
A mimochodem, Fórum je hlas lidu, a to znamená, že občané Města zde vyjadřují své pocity, souhlasy či nesouhlasy a obecné názory. To ovšem neznamená, že se sem nahrnou nezasvěcení (ti, kteří buďto neví nebo se chtějí zkrátka chovat nepřiměřeně) a začnou přispívat svými plky, nadávkami anebo nevhodnými příspěvky, jež nejsou určeny pro prostor Fóra - máme totiž Putyku. Tenhle názor jistě zastávají i jiní a je dost pravděpodobné, že už to hlásali nespočetkrát přede mnou. Stejně by se měli tací nezasvěcení, jak je nazývám, nad sebou hluboce zamyslet. Nedělejte z tohoto místa, prosím, odpadky na smetišti. Existuje totiž volba tříděného odpadu.
Nathaka: Momentálně oceňuji tvůj návrat pod registrovaného, kterej přestal dělat zbytečné a nevyzrálé "kůžičky" a bude dál rozumným způsobem pokračovat na serveru. Takže vítej opět doma.
Uznávám, že chci být vidět, ale nerad pobuřuji, proto jsem se přihlásil a změnil si ikonku na tu nejméně pobuřující, co jsem našel. :-)
Lyki: Kéž by aspoň někdo ocenil neškodnost mého smyslu pro humor.
OK, Ještě že se to tak krásně vysvětlilo...vidíte, nač se hádat, nač se urážet, stačí trochu rýpnout a ono se to všechno vyřeší samo.
BC: Kamaráde, tvoje číslo (homo superior) nemyslím, myslím ty ostatní, kterým jsem to i zvedl a věděl, o koho jde... Včera to byla jen poslední kapka (kdybych věděl, že nejde o ně, nemusel bych psát nic).
Mě nejvíc ale štve to zveřejňování čísel a hraní si na blbečky. Nešil z každého zavolání - Nenechám se otravovat.
AO: V tom případě se Ti omlouvám. Za adresu díky :o)
Zerafeli, kamaráde. To JÁ jsem ti volal. Číslo na tebe mi dal prokletý Dilvish, když jsem se ho ptal, u koho ještě by bylo možné v Brně přespat ze soboty na neděli. Protože mám nový mobil a takřka bez čísel, dal mi všechny - Boolita, Thorina, Snipera, Zdenála a tebe. Boolit mi to nebral, Thorin přestavuje barák, Snipera nemám rád a Zdenál byl mimo Brno. Tak jsem se opovážil vyzkoušet i to zapovězené, velmi cholerické číslo. Nechtěli jsme s přítelkyní spát na lavičce, o víkendu byla docela kosa. Tímto se ti tedy omlouvám a přidávám radu, nešil z každého jednoho zavolání z neznámého čísla, nemusel by ses dožít třicítky.