Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Tyjo, Lerain má pravdu. Já všechny na vyšším levelu úplně žeru.

Uživatel úrovně 0

Mark: Si jich nevšímej ne? Až jako budeš mít modrou hvjezdičku,tak jako budeš fakt dobrej! Víš kolik žluťasů si tě bude vážit????

Uživatel úrovně 0

Jo ikonka je lákadlo... kvůli ní jsem psal kritiky :o)

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Kvůli modrému levelu lepší opravdu nebudeš, ale zato si můžeš místo toho černého místa vedle nicku nahrát ikonku... :)

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Mark: Lepší kvůli modrému levelu nebudeš, to ti garantuji. A pokud by ses od někoho dozvěděl, co potřebuješ k vzestupu na ´vyšší úroveň´, diskutoval bys - a možná i tvořil - jen kvůli vidině barevnější hvězdy. Z čehož vyplývá, že by tvé příspěvky působily hraně, cíleně, naprogramovaně. Jestliže tušit nebudeš, vzestup na modrý level bude o poznání přirozenější - což doporučuji.

Pakliže se zajímáš, vyslechni anariona a mrkni na Dračí manuál. Je to otřepané doporučení, ale pomůže ti. A v druhé řadě tu existuje stůl zabývající se touto tématikou - levely. Ještě než začneš sepisovat spoustu příspěvků a děl, radím ti zapracovat na způsobu psaní. Jednak jsou tvé ohlasy nepřehledné, jelikož píšeš bez interpunkce, a navíc by to potřebovalo vystříbřit pravopis. S tím ti pomůže téměř každý, kdo se zde angažuje, přesto jsem ochoten ti pomoci. Můžeš mě kontaktovat poštou.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Mark: Odkážu tě na Dračí Manuál.

Druhým, levelem se ale myslí level fialový a na něj máš myslím ještě dost času. Pokud chceš level modrý, aktivně diskutuj u děl, piš kritiky apod. Pokud chceš level vyšší, musíš začít psát i dílka. Nejde tady o čas, ale o to, co děláš :D

Uživatel úrovně 0

Teď mne napadá jedna myšlenka...hm...uvidíme,jak se to vyvine.

Uživatel úrovně 0

jenom se vas zeptam po jake době se dostanu na druhej levl ptam se proto že bich chtěl bejt lepši

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

Jako pomocný redaktor Bestiáře byl přidělen Sniper. Předání redaktorských práv k rubrice a tím i začátek chvalovaní je otázkou nejbližší budoucnosti.

S ohledem na to, že problém se schvalováním byl alespoň provizorně vyřešen, tímto ODVOLÁVÁM STOP STAV RUBRIKY. Rubrika Bestiář dnešním dnem opět přijímá Vaše příspěvky.

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Píšete?

A chcete psát něco smysluplného?

Hledáme kreativní tvůrce povídek z oblasti světa steampunku, fantasy a viktoriánske doby, za účelem vytvoření kvalitního příběhového pozadí pro novou, komerčně šířenou, stolní hru s miniaturami...
Bližší informace a ukázky prací zasílejte na: lisakerster@gmail.com

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

K čertu, to budou bestie zase jenom na příděl? Předtím, než padl ve velkých Reputačních válkách mi můj otec slíbil, že už nebudem muset utahovat opasky...

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

Vzhledem k přetrvávávajícím technickým problémům, které mě sužují, nejsem momentálně schopen posuzovat díla v Bestiáři. Jak dlouho bude tento stav trvat, nedokážu říct.

Už jsem redakci požádal o dočasnou personální výpomoc pro rubriku.

Vzhledem k velkému množství příspěvků v čekárně rubriky a očekávané pomalé rychlosti posuzování dále vyhlašuji

STOP STAV V RUBRICE BESTIÁŘ

tzn. až do odvolání nebudou do čekárny rubriky přijímána žádná další díla, která by jen zbytečně prodlužovala čekající řadu. Veškerá další díla došlá od dnešního dne budou z čekárny automaticky mazána.

Omlouvám se za způsobené potíže.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Voda, to zni dobre :)

Uživatel úrovně 0

Aramir: A na tebe jsem zrovna zapomněl no ;) ale jinak pro všechny tu má link ohledně sylvestrovskoého doupěte: http://www.ucw.cz/~azrik/doupe.htm

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Zdravím všechny rád bych Vás všechny pozval na ...

Larpy na Vinici

Ve spolupráci se sdružením Court of Moravia pro všechny zájemce pořádáme víkendové komorní LARPy. Uskuteční se u nás, v “domečku” Pod Strašnickou vinicí na Praze 10. Jedná se o první víkend v prosinci. Celá akce je rozdělena na několik bloků. V každém bloku se odehrávají souběžně dva komorní LARPy. Bloky jsou čtyři jeden v pátek a v neděli a dva v sobotu.

Blok 1: V pátek 5. prosince od 19,00 do 23,00 se odehrají larpy Cela a Seance.
Blok 2: V sobotu 6. prosince od 9,00 do 13,00 hodin se odehrají larpy Kořist a Sestup.
Blok 3: V sobotu 6. prosince od 15,00 do 19,00 hodin se odehrají larpy Cela a Seance.
Blok 4: V neděli 7. prosince od 9,00 do 13,00 hodin se odehrají larpy Kořist a Sestup.

Přihlášování a technické informace

Přihlašování na courtofmoravia.com pomocí jejich elektronické přihlášky. Emailová adresa larp@dumum.cz slouží k dalším informacím. Více info na:
dumum.cz/larp
courtofmoravia.com

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Omen: Těžko najít někoho, komu jsi se nezmínil? Hm tak já ti to hledání usnadním- tady jsem v celé své kráse... :)

Uživatel úrovně 0

Stejně už nikdo neví o co jde, poděkuj mu poštou, bude rád.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Ten Svéráz národního rybolovu jsem dneska skoukl. Chválím. Vynikající.