šel kolem: jo, bylo by to krásný... sethem: kinedril si nevezmu, nevim co to je a na co to je
morter: nikdo, pravda je, že sami nad sebou drží ochranou ruku ... ba a co? Nikdo nás tady nenutí se zdržovat, takže jestli se někomu něco nelíbí... že?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Omen: Nedělej si iluze, tobě by se smál taky. :-)
Kde je Melegant, aby se tomuhle všemu zasmál?
"Ty, ty budeš souhlasit se vším, co řeknu. Vy budete nesouhlasit se vším, co řeknu. A vy budete morálně pobouřená vším, co řeknu."
Tobša: A kdo je má trestat, když skoro nikdo jinej reputací nedisponuje? :)
Človek niekedy až zabúda, že sa vlastne všetci máme radi, drahí čitatelia. Ale opak je pravdou - tu panuje láska až za hrob. Ba ďalej.
A že by ses potom - až bys ty nechuťárny "zpřažil" - cítil fakt dobře, že?
Tyjo Tobšo, nevrhni nám tady z toho, jak je to nechutné. Ne, vážně, vem si radši kynedril.
Je to vážně nechutné. Po několika dnech se tady ukážu a Putyka je zaplivaná osobními spory. U nejmenovaného stolu, který má být věcný, s plka a nadává. A dělají to i redaktoři. Ovšem je tam zato nikdo neztrestá. Jiné (nebudu toho grafomana jmenovat a jeho komplice) ano. Vážně bych si přál mít reputační bič, abych tam některé zpřažil. Nechutné.
Jestli je tu někdo kdo má nějaké zkušenosti s MediaWiki a chtěl by pomoct s rebootem RPGPedie, ať se prosím ozve do pošty ,)
Co si lidé dneska nevymyslí. Docela jsem se zasmál :D
http://www.youtube.com/watch?v=FM1tkZhRNJA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZItfldZrSGE&feature=related
Máš pravdu, Marsio. Bylo to docela nehezké. Bylo to hrubé zjednodušení. A u kostí svého otce přísahám, že nemám nic proti nováčkům ani multinickům.
Barbar Cohen: I když netuším, co někoho vede k názoru, že s vyšším levelem bude lepší, stejně mi přijde, že říct k tomu "Objeví se primitiv...", docela nehezké...
:-)
Ne, ale jako přirovnání posloužily ideálně.
Ty máš děti, Cohene?
No, víš jak to chodí s dětmi...člověk je z části přehlíží, z části jimi pohrdá a z části doufá, že se už konečně naučí kdy sklapnout. A ve zbylém čase se chytá za hlavu, přemýšlí, co to k čertu stvořil a jestli by nakonec fakt nebylo lepší, kdyby se tehdy držel na uzdě.
V tomhle ohledu se cítím doslova nacucaný inkoustem. Rudým jako krev!
Ano, nacucal jsem vše, co jsem na serveru nasbírat mohl. A teď jsem z toho vybral to nejlepší a sestavil jsem projev, kterým se prezentuju. Jsem vaším výkvětem. Doufám, že jste na sebe hrdí. I ty, Cohene.
A taky je zajímavé sledovat, jak ti, kteří sem přišli jako takřka nepopsaný papír, kulíce vyjeveně oči, postupně přejali formy projevu, postoje a názory, kterými byli dříve bičováni a kterými proto pohrdali a snažili se najít si "vlastní cestu". Jistý cyklus v tom opravdu spatřit lze. Jakožto i jiné, méně lichotivé věci.
A Cohen slavnostně uzavírá celý cyklus!
Další díl seriálu "Cyklické opakování serveru", tentokrát s pořadovým číslem 14, uvedeme na kanálu Dradou.cz v průběhu příštího měsíce.
(Cohen: Být součástí něčeho velkého mou duši naplňuje uspokojením. Víš... zapojovat se tady do cyklických debat, to je stejně úžasný pocit, jako když jsem součástí potravního řetězce. Opravdu, já nemám slov.)
Opravdu je to vždycky stejné, že? Objeví se primitiv, a hned se za ním vyrojí tací, kteří
a) si na něm chtějí bůhvíproč brousit svůj "ostrovtip", čímž se mezi námi slušně degradují.
b) mu přeochotně poradí, ať už z dobroty srdce nebo ze snahy vypadat před ostatními přeochotně.
c) s ním jedou na stejné vlně, protože nejsou o mnoho bystřejší.
A samozřejmě, vždy se musí najít chytrák, který to celé okomentuje.