anarion: Informovanost o doupátku jsem si vzal na bedra já any, těžko najít někoho, komu jsem se o něm aspon nezmínil ;) A fakt přijedte, budeme dělat jednohubky, fakt velký a bude na nich úplně všechno ;)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Pánové, když už plánujete akce, nezapomeňte, která je nám nejblíže a to Azrikovské silvestrovské doupátko v Brně.... přijeďte, bude sranda :D
No já bych se tam docela rád vyskytnul, ale jelikož ve výčtu zatím nejsou sabatoni, tak nevím nevím... Když jsme u toho, kdo ze severu jede na fénixcon?
Já vím. Nepojeme na vodu, pojedeme na festival.
Potvrzené kapely na MOR 09: Blind Guardian, Nightwish, Europe, In Extremo, Tiamat, Kataklysm, Deathstars, Heaven Shall Burn, Legion of the Damned, Die Shithappy, Wintersun, Schandmaul, Kissin' Dynamite, Keep of Kallesin
Zajisté.... ale my chceme, aby to byla Komunitní akce, ne akce, na které budou lidi, které si sami vybereme... Komunita potřebuje nějak stmělit, když už nemá tolik možností jako dřív, tak proč ne na vodě... že?
Takový nápad jsem měl už v září a pomalu dávám dohromady partu lidí. Jenom to nedělám veřejně, ale osobním oslovením. :-)
DraDou Vodák
Léto... řeka... teplo... pivo... zkrátka vodák s lidmi ze serveru... :-)
Pojďme sjet nějakou tu řeku s lidmi, se ktyrými sdílíte jednu lásku: Dračí Doupě :-)
Pavettčina skříňka postav
Historie použitých (použitelných) postav
ID stolu: 2319
Uchází se o členství v sekci: Doupě kostkáře Krátkoručky
Nově vzniklý stůl, který by měl shromažďovat použité či použití schopné postavy. Můžete z něj později čerpat CP, postavy, ale i nápady na dobrodružství, je na vás, jak s postavami naložíte. Čtěte, prosím, nástěnku.
Cohen: Co se týče hry.
Servr je na tom podstatně líp. (Ne že by neměl svoje mouchy.)
To mi připomíná Lischaie. S ním jsem se jednou hádal...hopla, s ním jsem jednou diskutoval právě na toto téma a on tvrdil, že podstata serveru je v jeho obsahu. Oponoval jsem mu tím, že obsah serveru tvoří jeho základ, ovšem jeho podstatu tvoří komunita, kvůli níž má smysl zachovávat mu jakousi věrnost. Přestože se člověk občas podívá na ty zdejší "diskuze", pře, otevřené dopisy a podobné chujoviny, kroutí hlavou a marně se snaží vzpomenout si, kolikrát to tu už viděl a kdy ti lidi konečně dostanou rozum. Což ovšem vzhledem k přílivu neustále nových, čerstvých nadšenců a vytrvalosti starých konzervativců nehrozí. Přesto, ve srovnání například s Aragornem je tento server jako přednášková učebna proti mateřské školce - se všemi výhodami i nevýhodami.
Co se týče obsahu nebo komunity?
Co se týče hry, nebo serveru?
Dračí Doupě neni nejdobřejší. Dokonce bych řekl, že Dračí Doupě je jeden z podprůměrných.
Vyhlášena nová anketa u stolu "Stůl Rubrika Nová povolání" ID:1498.
ahojky jak vite tak sem tady novaček a řikam jen to že draci doupe je ten nejdobřejši ,a děkuju všem co mi poradili
Přátelé, je tu mezi vámi někdo, kdo bydlí na severu Čech, nejlépe v oblasti měst Rumburk a Varnsdorf?
Prosím vás všechny ještě jednou, zkontrolujte si vlákna v Obrazárně, mnohým z vás jsem tam napsal. Dostali jste pošty. Reagujte na ně :)
"...Ty, Kuzmo, neměl si za chatou kůlnu... ?"
"...kdo by si spletl elektrorozvaděč s kadibudkou...? "
falhire, mas recht, je to vytečny film
"Svéráz národního rybolovu" je dobrý film. Bohužel už je to pár roků, co jsem ho zhlédl, a proto si detaily moc nepamatuji. Doporučit by se dal přinejmenším kvůli svému neobvyklému humoru - je to ruský film. Je to o rybaření a pití vodky, to lze označit za jakousi primární... myšlenku. Je to však film protkaný spoustou opravdu dobrých momentů.
Alcator: a neptal se salmar spis na to, co se ti na nem tak libilo, ze ho doporucujes? asi da rozum, ze se na nej mame podivat...
a pak mi nemaj padat vlasy