Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Z pozice vedení sice ne, ale byly doby, kdy se o tom horlivě diskutovalo...

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Falhir, nikto nikdy verejne a z pozície vedenia nehovoril o rušení Hřbitova. Upozorňujem Ťa (a aj iných) preto, aby sa nezačali šíriť poplachy.

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

Alcator:

Ok, navod na test pres google "Hoax Golden retriever"
Prvni nalezeny.
Job done.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Gabrieli, nedáš-li sem návod, jak mělo vypadat ono ověření přes Google, tak jsou tvé příspěvky k ničemu. Takže, nemůžeš-li pomoci...

Uživatel úrovně 5

Kdyztak:
http://tiny.cc/LuoOl

Uživatel úrovně 5

Hehe...
Chce se mi napsat UTFG ale neudelam to :)
Ukazka toho jak je dementní moudre posilat informace lavinovym zpusobem...

Temná myšlenka

Chmpf
http://www.hoax.cz/hoax /psik---7-stenat-retrivru-7-go lden-retriever/

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Veřejně bych rád poblahopřál Sanife, naší nové redaktorce rubriky Hřbitov. Jsem velmi rád, že tato rubrika přežije, a to pod vedením dvou schopných slečen. Ostatně nebýt této rubriky, nemám ani OHZD. A fakticky nevidím jediný důvod, nač rubriku rušit. Je to pouze na nás, spisovatelích, kdo rozhodne o osudu Hřbitova, a ne na koncepci. Koncepce sama je motivující a nabízí pestrou škálu možností, ti lenivější jsme my. Ať už bude soutěž či nikoli, mám v plánu přispívat. Nejpozději do měsíce bych rád poslal do této rubriky nějaké dílo. A počítám, že se najdou další, které motivuje nejen vzestup na další level a vidina odměny v podobě OHZD (... když bude Lyrie právě v ČaE, a ne na Hřbitově), nýbrž i prostor ukázat ostatním, jaký kreativní duch se v nich skrývá. Já už level mám, soutěž jsem vyhrál taktéž, tím pádem sleduji především poslední prioritu.

Hodně úspěchů v redaktorské činnosti na Hřbitově.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Což znamená, že žlutí jsou větším přínosem pro server. Možná ne tvůrčí aktivitou, ale svou tichostí a diskrétností určitě. Průbojnost je fajn, zvlášť dobře se projevuje u vysokých levelů, ale u azurových... Nu, známe své pappenheimské. :-) Rejpalova slova jsou chytrá a je v nich mnoho pravdy.

Uživatel úrovně 0

Když tu tak koukám na vaše přízpěvky...tak mi nezbejvá než souhlasit s onou definicí...vás tři vystihuje docela...jak to jen říct....perfektně?...jop to je asi to správný slovo... xD

Uživatel úrovně 5

Pamatujete si na mou definici azuroveho levelu?
Keca hovadiny a to tak moc ze si jich i system vsimne? :))

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Asi bych měl něco uvést na pravou míru, pro všechny případy. Cohen je zábavný a oživí každý Con. Zase jsem kecal.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Po dlouhém uvažování jsem se to rozhodl ponechat bez komentáře.

Uživatel úrovně 1

Alcator: Na facepalm nemáš nárok.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Mno NW má prostě kliku na to někoho nají mno. Třeba já sem rád za 3 hodin / měsíc.

jinak - dobrou noc servere !

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

*facepalm*

Uživatel úrovně 1

Alcator: Musím mít vystudovanou střední, abych si směl vytvořit názor na to, co napsal?

Jsou věci, nad kterými nemyslím, protože to není potřeba a můj čas je vzácný.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

NW, prosím... zkus přemýšlet alespoň o malý ždibíček rychleji než píšeš. Šesté a sedmé slovo Textorisova příspěvku (pro pražáky: "Textorisoj příspěvku") je "předpoklad nutný" pro platnost zbytku jeho výroku.

Uživatel úrovně 1

Mi to nijak těžké nepřišlo. Nikdy.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

...a na docela dlouhou dobu