Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

No, ono je to problém, po střední se dost lidí rozejde, po VŠ a během už máte dost práce, přítelkyŇ, atd. a už je těžk ose někde ve sklepecj scházet :-) A ještě k tomu si musí několik lidí najednou najít čas ve stejnou dobu.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Čajovna zkrátka hostila "o něco víc" dračákistů než obvykle. Jinak bych řekl, že se to od běžný návštěvy čajovny lišilo jen předáváním diplomů. Prostě jedna místnost, kde lidi drbali společně, pár separovaných skupinek, semtam se někdo rozlezl po Praze. Mně se líbil, protože tam nebyl Cohen a protože jsem si skvěle pokecal s většinou uživatelů, které jsem potkat chtěl a některé nové jsem poznal.

Nicméně, je tu stůl o Conech.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Co se tam dělo

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Mě by spíš zajímalo, komu se nelíbil a proč.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Tak co lidi... jak se vám líbil Dradoucon? :)

Ikonka uživatele Ivrin

Uživatel úrovně 3

Já si taky myslím, že u drd (nebo jiných nepočítačových fantasy systémů) není tak těžké zůstat complu navzdory... sám mám díky škole, nutnosti užívat internet a tomuto serveru (:-)) počítače po krk...

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

A já jsem tady vydržel celých 666 dní a sám sobě se divím. Akorát mám za to, že je daleko těžší zůstat na serveru než zůstat u Dračího doupěte.

Ikonka uživatele Deeph

Uživatel úrovně 0

Dřív jsem tu byl stále, dnes se už moc nechodím.

Ale chci vám všem říct jedno.

Je vážně úžasný, že je ještě tolik lidí, co v dnešní době žije Dračím doupětem :)
V době, kdy není nic snazšího než si stáhnout World of Warcraft nebo Lineage II...

Jste borci, vy všichni co držíte klasickou fantastiku při životě. A já si vás vážím.

Deeph
*autor motivu na odznaky OHZD pro letošní rok*

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Oficiální stůl rubriky Galerie
ID stolu: 1963

Vyhlašuje hlasování do galerijní soutěže: Sebeobětování, bolest, bezmoc... více informací na stole.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Síně králů

ID:2334

Stůl o všech možných vládcích a králích našeho i jakéhokoli fantazy světa.
Započla tam diskuze, ale dosti to opadlo a už se tam několik týdnů nic neděje, přijďte určitě třeba ve vašem světě, je nějaký význámný král nebo vládce ať současnosti nebo dob histrocikých, povězte nám o něm nebo o komkoli jiném...

Pokud se diskuze aspoň trochu nepohne tak bude stůl smazán, toto je poslední pokus o jeho záchranu.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Samurai: No vždyť ano... nad čím se zase pozastavuješ? :)

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

anari: HMMM..... dobrá myšlenka.

V jakém světě ale? COŽE?!! V tom našem vlastním?! V tom který si vysníme!!! :)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Nejlepší seriál? Dračí doupě... pouze tam se stáváte opravdovou postavičkou v tom nejkouzelnějším světě pod sluncem :)

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

hostinec na půli cesty, hrajem no rules, RP jen tak... přijďte... přijďte a uvidíte :D

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Přátelé Firefly :) Pravda mělo to jen 14 dílů než to na FOXu zrušili, ale faktem je že to jedna z nejlepších věcí co jsem viděl ...

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Jednoznačně Futurama...

Uživatel úrovně 0

Barbar Cohen: BB jsou poučné! Kde jinde se naučíš tolik způsobů, jak se vyhnout účetnictví? :-)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Taky jsem chtěl reagovat na to "kvalitnější", ovšem potom jsem si řekl, že "zábavnější" nemusí pro každého opravdu znamenat "kvalitnější"...přiznejme si, že Řím má oproti třeba těm Black Books jiné výhody, např. výpravu nebo poučnost :-)

Uživatel úrovně 0

Či Dextera...:-)

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

"(...) neznám kvalitnější seriál."
To by sis měl projít třeba Black Books, Falhire.